{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


La Mița Bar

Pe unul din cele două ganguri de la fostul Complex Comercial Crâng, mai precis pe cel din dreapta, cum privești din spatele magazinului Bian ridicat în locul fostei Piețe de la Crâng, în urmă cu ceva timp a răsărit o cârciumă, o „bombă”, cu pretenții de bar, conform denumirii din firmă. Respectivul local funcționează pe locul unui fost atelier de reparat televizoare, dispărut încă din anii de început ai tranziției și se învecinează cu Farmacia Crâng care de bine, de rău, încă supraviețuiește, deși are concurență puternică în zonă și cu o înfloritoare afacere de curățătorie și spălătorie textile.
Până aici toate bune și la locul lor, cum s-ar zice, numai că, din nefericire, dacă vrei să accezi către una din cele două locații, adică ori la farmacie, ori la spălătorie, sau pur și simplu doar să tranzitezi zona, constați că acest lucru devine aproape imposibil, întrucât accesul pe respectivul gang este aproape blocat de mesele scoase afară în fața barului, mai mereu ocupate de clientela fidelă a localului în cauză. Nu avem nimic cu afacerea celui care deține locația respectivă, dar nu ni se pare OK consumul de alcool în acel spațiu, mai ales că prin aceasta se blochează accesul în zonă și de cele mai multe ori, mai ales după lăsatul întunericului, spațiul acela verde din interior se transformă în toaletă publică.
Întrebarea care se pune este următoarea: Deținătorul spațiului respectiv cu întrebuințare de bar a închiriat cumva și gangul pe care a amplasat cele câteva mese afară în fața respectivului bar sau cum i-o mai spune cârciumii în cauză, denumită pompos „La Mița Bar” după ce inițial se numise „La Motanul” (probabil vreo legătură cu pisicile de la magazinul de articole de pescuit din proximitate)?Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

De la Politia Locala :
„Societatea are toate autorizatiile de functionare si detine acord de folosinta temporara a spatiului in care sunt amplasate mesele si nu blocheaza calea de acces. Deplasarea catre farmacie sau spalatorie se poate face si pe celelalte doua cai de acces”.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Caută sesizări

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Raspunsuri recente