{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Miros insuportabil

La adresa din cart.Dorobanti 2.bloc J7 ap.4,- Sova Liliana, persista un miros insuportabil,nociv si dăunător sanatatii din cauza pisicilor pe care le creste doamna Sova in apartamentul dansei.
Mentionez ca s-au mai facut sesizări de către locatari ,însă doamna Sova nu a luat măsuri de eliminare a mirosului greu suportabil ci din contra, a crescut numărul pisicilor.
Aerul este infectat cu acest miros, avem bebeluși ce pot fi foarte vulnerabili la infecții. Bebelusul meu a avut stări de voma si diaree din cauza inhalarii. Nu putem deschide ferestrele pentru aerisirea incaperilor deoarece concentratia de miros greu suportabil din aer pătrunde în locuințe, se impregneaza in pereții apartamentelor, hainelor si mobilierului.
Este un focar de infecție ce poate fi fatal daca e coroborat cu acțiunile covid-19.
Va rog responsabilizati pe cei in drept astfel încât sa avem sansa la o viata normala conform căreia plătim taxele si sa se elimine acest focar pe care doamna Sova il amplifica de cel putin 12 ani de zile fara nici un demers concret la sesizările locatarilor. Pisicile urmează peste tot. Este un real focar. Va rugam sa eliminați acest focar prin acțiuni concrete.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


2 Raspunsuri
Cel mai bun raspuns

Vom actiona in limitele competentelor legale, fiind proprietate privata.
Va multumesc!

Mai multe raspunsuri

Avand in vedere ca DSP Buzau nu are personal suficient pentru a actiona impreuna, Politia Locala a recomandat persoanei ca in termen de 5 (cinci) zile sa efectueze dezinfectia apartamentului.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare