{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


parcare

Oug 195/2002 , art. 72 alin. 7 Este interzisă ocuparea trotuarelor cu vehicule imobilizate, iar când aceasta este permisă, conform indicatoarelor sau marcajelor, lățimea minima a trotuarului lăsat la dispoziția pietonilor trebuie să fie de cel puțin un metru. La noi nu se respecta sunt masini pe trotuar peste tot.
Pe str. Transilvaniei , marghiloman dar si pe multe altele se parcheaza pe strada. Propietarii tin masinile in fata curtii, desi au curte unde le pot parca dar nu vor ca curtea e ocupata cu alte acareturi. Pe democratiei la fel e plin de masini pe strada nu ai loc sa treci, iar curtile caselor sunt goale.
Incurca circulatia. Sa fie obligati sa si tina masinile in curte. Sau sa se concesioneze de primarie si locurile de paarcare de pe sttrazi ca sunt foarte multe. Celor care au curti la case sa nu li se permita sa mai ia loc de parcare daca au curti.
La parcarile de la blocuri. Trebe un criteriu de departajare ca cei care stau de mai mult timp in blocu respectiv sa aibe intaietate in fata celor noi veniti. Alt criteriu sa nu mai aibe voie un altu de la alt bloc care e situat nu stiu unde sa ia parcare la alt bloc. Cei care stau in chirie la bloc sau care nu sunt propietari sa nu li se permita sa participe la licitatie sau sa aibe loc ultimii.
O solutie pt cei care au mai multe masini. ai 3 masini? pt 2 platesti taxa de ocupare a domeniului public.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Polițiștii locali desfășoară activități în conformitate cu prevederile OUG 195/2002, iar pe străzile la care faceți referire, în luna iunie au fost constatate și aplicate un număr de 32 de sancțiuni contravenționale.
Pentru operativitate, vă rugăm să apelați dispeceratul Poliției Locale, la nr. de telefon: 0238/955.
Vă mulțumesc!

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Caută sesizări

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Raspunsuri recente