{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Statie Taxi MC

Buna ziua dn Primar,

Revin cu aceasi solicitare catre dvs cu privire la relocarea acestei statii de Taxi de langa MC . Atat eu cat si restul vecinilor am ajuns efectiv la capatul rabdarilor. Acesti indivizi, cred ca aceasta statie este bucata lor de pamant si din 5 locuri au ajuns la 15 masini blocand efectiv toata strada. Dar asta nu este totul , acum noi trebuie sa suportam zi de zi zgomotul de la tipetele lor si de la claxoanele lor plus comportamentul lor agresiv cu participantii in trafic .

Cat despre ce a ajuns acel spatiu de-a lungul si de-a latul acestei improvizate statii de taxi ? Zi de zi se culeg gunoaie dupa ei ( efectiv le arunca pe jos si in acele butoaie de langa toneta aceea improvizata de inghetata) , chistoace de tigari si ca sa fie „meniul” efectiv complet , se pisa si isi fac treaba mare mai rau ca acei caini comunitari ! Am atasat poza . Unu se …. fix pe langa bloc unde este acel mic refugiu, altul se pisa langa usa blocului, altul pe acel brad , inca unu pe toneta de ziare si in spatele la toneta de inghetata . Exact unde doriti dn primar sa ajungem cu mizeria asta la usa blocului ? Personal acestia trebuie relocati undeva unde pot deranja cat doresc si isi pot face nevoile ca primatele alea din copaci adica in camp si chiar nu glumesc. Diferenta dintre mahala si acest spatiu acaparat efectiv la proriu de ei nu este nici una. Sa nu mai spun a nu stiu cata oara ca trecere de pietoni nu mai exista din cauza lor si au fost cateva situatii unde din cauza faptului ca stau cu masina pe trecere , cei ce vin de pe Unirii la piata, nu pot vedea daca cineva se angajeaza in trecerea strazii si devin obiecte de lovit pe trecerea de pietoni.

Sper ca nu voi primi acelasi raspus cu vom actiona , vom verifica si nu stiu ce alt raspus care se lasa cu 0 actiune. Va rog frumos sa ii relocati , efectiv paharul s-a umplut.

Va multumescConfirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


Nici un raspuns

Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare