{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Parcare

Revin cu mesajul din 31.10.2019, la care din pacate nu mi-ati raspuns, desi am apreciat ca pana acum ati fost deosebit de prompt.
Va rog foarte mult,nu imi sugerati sa sun la 0238955!!! Va rog!
Multumesc!

Parcare de resedinta
Buna ziua!
Doresc sa va sesizez ca locul de parcare pentru care am semnat un contract din 2017 si platesc taxe catre bugetul local, este practic inutilizabil. Teoretic am un loc de parcare rezervat, practic doar platesc pentru el. Este vorba despre parcarea din spatele Tribunalului Buzau, aferenta blocurilor 13 A-G. In afara de o delimitare, numerotare si cateva placute de avertizare, Primaria Buzau nu a facut absolut nimic, doar incaseaza. Sincer, m-am saturat!!!! Nu cred ca exista o saptamana , 7 zile consecutiv , in care sa imi gasesc locul liber.Mai nou, masinile parcate pe locul meu stationeaza cateva zile. ESTE FRUSTRANT!!! In zadar sun la Politia Locala, pentru ca in afara de a avertiza conducatorul auto, nu au alte parghii. Locul de parcare nu mi-l poate debloca Politia Locala.CONSIDERATI CA ESTE CORECT? AVETII SOLUTII CLARE SI CONCRETE PENTRU REZOLVAREA ACESTEI SITUATII? CARE ESTE SCOPUL PRIMARIEI??? Sunt convinsa ca nu sunt singura persoana din acest oras care se confrunta cu aceasta problema.
Astept cu deosebit interes raspunsul dvs!
Va multumesc!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Va rog sa transmiteti numarul locului de parcare sau numarul contractului si vom monitoriza zona pentru a incerca sa gasim o solutie.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare