{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Parcare persoana cu handicap

Buna ziua .
Am facut o solicitare in data de 31/06/20 catre urbis pentru identificarea unui loc de parcare pentru persoana cu handicap in zona contactoare la care nici in ziua de astazi nu au venit pentru a gasi o solutie.
Ulterior la o luna am depus actele pentru atribuirea unui loc de patcare in zona respectiva si in conditiile prevazute de lege la care de fiecare data cand contactez cu dansii imi spun ca directorul nu a luat nici o decizie , si sa astept pana cand vor expira contractele de atribuire in acea zona si daca va fi cineva care nu mai reinoieste contractul atunci mi se va atribui un loc.
De fiecare data incearca sa dea vina pe mine ca nu am solicitat un loc de parcare cand a avut loc licitatia.
Eu i am intrebat destul de simplu si clar :
1) daca nu aveam gradul de handicap care sa imi dea dreptul la un loc de parcare il puteam solicita pentru viitor ?
2) daca eu nu detineam autoturizm puteam solicita un loc de parcare ?
La ambele intrebari mi sa raspuns cu NU
Am intrat si am vb cu directorul de la urbis de doua ori si degeaba , inclus am incercat sa ii dau idei pentru modificarea sistemului locurilor de parcare si degeaba ca nu am fost ascultat.
Am sunat si la primarie pentru a gasi solutii pentru solutionarea cazului si mi sa spus sa mai insist la cei de la urbis.
Cei de la urbis trebuiau sa lase locuri de parcare libere pentru ca au baza de date cu persoanele cu handicap si adresele lor in caz ca se vor solicita.
Sa nu spuna ca nu este adevarat pentru ca doamele de acolo au spus ca la mine in bloc mai sunt doua persoane cu handicap de sex feminin , au spus chiar si numele numai ca lam uitat
Oare cat mai trebuie sa ma milogesc si sa ma injosesc ?
Acest sistem este foarte prost gandit , daca tot suntem o tara europeana si nu suntem instare sa gandim un sistem fiabil cel putin ar trebui sa il copiem de la altii.
O taxa pentru parcarea in zona de resedinta in o anumita tara europeana este de aproape 9€ iar la noi este de 20€ care poate urca si la 200€ sau chiar mai mult in functie de licitanti.
As dori sa mai sesizez faptul ca locurile de parcare sunt amplasate foarte aproape de geamurile locuintelor , la mai putin de 2m.
Va rog din tot sufletul sa luati masuri daca nu eu voi fi nevoit sa actionez in instanta aceasta institutieConfirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Din informatiile primite de la conducerea URBIS, locul nr.378 este liber si asa cum vi s-a propus, puteti sa-l contractati oricand.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Cauta sesizari

Raspunsuri recente