{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Parcul Crâng este închis sau este deschis?

Tot stând cu ochii pe camerele web de pe buzaucity.ro, constatăm că tot mai mulți cetățeni se plimbă lejer pe Aleea Centrală din Parcul Crâng, la orele prânzului. cetățenii fac parte din categoria 65+, care consideră că intervalul zilnic orar 11.00-13.00 le-a fost atribuit în exclusivitate prin ordonanțele militare și că pot face tot ce doresc într aceste ore, inclusiv o mică plimbare, ca în vremurile bune. Se cred probabil mai „inteligenți” decât noi ceilalți care încercăm să ne protejăm și să îi protejăm și pe ceilalți din jurul nostru, inclusiv aceste persoane în vârstă și care am acceptat fără crâcneală toate condițiile acestui „arest la domiciliu”, nepărăsind locuințele decât pentru a merge la serviciu, pentru un salariu din care să plătim pensiile mai mult sau mai puțin fericite ale acestor ignoranți care se joacă atât cu sănătatea lor dar și cu a noastră, a celor născuți mai târziu decât dânșii. Stimații angajați ai Poliției Locale ce fac? Că și domniilor lor le cam ducem dorul!
Dar, probabil că pe modelul parcului din centru de la Biserica Sfinții Ingeri și Parcul Crâng a rămas deschis și încă nu știe…Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


Nota autor:
Constatăm că îndeosebi aleea aceea care trece pe lângă toaleta publică de la intrarea în parc, ducând înspre Micro XIV, este foarte des folosită, mai tot timpul...

1 Raspuns

Accesul in toate parcurile din oras este interzis doar intre orele 19.00 si 6.00 dimineata.
Deci, in conditiile impuse de Ordonantele Militare plimbarea in parcuri este OK.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare