{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Parcul Marghiloman

Buna ziua! Am redescoperit de curand parcul Marggiloman si am fost extraordinar de incantata de schimbarile care s-au produs. Felicitari celor care au lucrat la renovarea acestuia si la tot ceea ce inseamna un parc reusit. Am aflat ca urmeaza sa refaceti locul de joaca care a disparut si probabil inca mai aveti de lucru. Am observat in schimb o problema care strica buna dispozitia a celor care vin zilnic in acest parc.
O mare parte a celor care vin aici folosesc intrarea dinspre cartierul Dorobanti, pe langa biserica Sf Toma. Din pacate aceasta intrare nu se poate numi intrare in parc ci este un teren viran unde sunt aruncate gunoaie si unde balariile cresc in voie. Nu inteleg de ce aceasta zona care este destul de mare a fost ignorata. Oare pentru ca urmeaza a avea alta destinatie? Aleile din jurul zonei sunt greu de accesat datorita soarecilor care apar din buruieni cand ti-e lumea mai draga.
Va rog sa aveti in vedere si aceasta zona care pare ca nu face parte din acest parc care s-a transformat intr o vijuterie printre parcurile din oras. Multumesc!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Avem un proiect complex pentru tot ceea ce inseamna gradinile Marghiloman. In 2-3 ani ar trebui sa avem aici una din cele mai mari atractii din zona.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

BUZĂU – FAPTE ȘI CIFRE

5 iunie 2016 – 5 iunie 2020

Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

BUZĂU - FAPTE ȘI CIFRE,5 iunie 2016 - 5 iunie 2020Constantin Toma, Primarul Municipiului Buzău

Publicată de Constantin Toma pe Joi, 4 iunie 2020

Cauta sesizari