{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Pentru Jean și Stoica Valeriu de la paza locala

După ce că aveți un loc de muncă unde nu trebuie să faceți nimic, mai aveți și tupeul să comentați. Afirmați că alți colegi sunt analfabeți, dar și voi sunteți la fel, ba chiar și agramați și incoerenți în exprimare.
Jeane, din postarea ta cu greu se înțelege ceea ce vrei să spui. Vorbești, dar nu spui mare lucru. Rezulta că ești „plin” de carte. Sigur ai făcut liceul la seral, dar te-ai „ambiționat” și ai făcut și o facultate de tip „SRL”, pentru a beneficia de sporul de studii superioare de peste 200 lei net/lună. Paznic cu studii superioare?! Incredibil!!!
Cum naiba ați ajuns voi să lucrați la primărie? Sau sunteți din aceea angajați de Brosco și acoliții săi pe bani și cu relații? Cu siguranță… Dacă ați fi fost testați pe bune la gramatica limbii române, de exemplu, nu treceați nici măcar un test de clasa a IV-a.
Domnule primar, de ce avem nevoie de astfel de oameni fără pregătire, fără educație, fără nimic bun care să îi recomande pentru posturile pe care le ocupă? De ce avem nevoie de astfel de indivizi care se balacaresc între ei? De ce aruncați banii pe fereastra plătind astfel de specimene?
De ce trebuie să existe gardienii locali? Avem Politia și Jandarmeria! Este de ajuns! Încetați să mai irosiți banii…
Legea spune clar că trebuie să existe MAXIM un gardian local la 1.000 de locuitori, iar MINIM niciunul. Din câte știu, municipiul Buzău are circa 120.000 de locuitori, dacă nu chiar mai puțin. Pe cale de consecință rezultă că ar trebuie să avem MAXIM 120 de gardieni locali și MINIM niciunul.
Domnule primar, faceți ceva!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


Nota autor:
Băieți, dacă nu vă mai convine la primărie, vă aștept în mediul privat să vedem dacă vă angajează cineva și dacă reușiți să rezistați și, mai ales, dacă reușiți să faceți performanță.

1 Raspuns

Avem un proces pe rol cu politistii locali care nu s-a terminat inca !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Gânduri pentru Noul An!

Gânduri pentru Noul An!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 14 ianuarie 2019

Raport 2 ani de mandat Primar Buzau

Cauta

Raspunsuri recente