{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Piața Centrală

Fiind un client fidel al pieței centrale, de unde îmi procur aproape zilnic legume si fructe proaspete, am fost plăcut impresionat de renovarile care au avut loc în ultima perioada. Am apreciat ca v-ați implicat în faptul de a avea și orașul nostru o piață moderna, europeana. Mergând duminica prin piața am observat reamenajarea tonetelor cu spatii mai generoase pentru clienți, cu o uniformizare a expunerii produselor care nu mai erau înălțate în mod nejustificat. În concluzie totul arata foarte bine.
Un gust amar l-am avut însă, în ziua următoare, luni, când mergând din nou acolo, am observat la ieșirea din piață în spre Liceul Mihai Eminescu, în zona comercializării sacilor de rafie si îmbrăcăminții, reapariția unor grătare enorme pe care erau expuse farfurii, saci de rafie, lenjerie intima etc. Acest fapt a stricat aspectul intregii piete. Chiar spațiul de deplasare pentru clienți era îngustat de acești “mastodonti” metalici, înălțați pana la tavan. Consider ca și acei comercianți trebuie “sa trăiască”, dar trebuie sa se conformezela regulile impuse tuturor.
Va rog sa va deplasați și sa observați și dumneavoastră cele relatate și sa luați masurile necesare pentru a reabilita imagineai noii piețe a Buzăului.
Va mulțumesc și aștept cu încredere implicarea dumneavoastră în acest aspect.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Am luat masuri.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Cauta sesizari

Raspunsuri recente