{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Posibilitate extindere parcare

Stimate domnule primar!
Problema locurilor de parcare în municipiul nostru este generală, se știe foarte bine. Totuși, în unele situații aceasta are și rezolvare. Așa este cazul parcării din capătul Aleii Zorilor, din cartierul N. Bălcescu, care se învecinează cu un teren viran, rezultat în urma reamenajării în urmă cu un an, a locului de joacă de lângă această parcare. respectivul teren este asfaltat, întrucât toată suprafața fostului loc de joacă, acum modernizat și redimensionat, era asfaltată. Asfaltul este încă în stare bună, permițând momentan parcarea și a altor autoturisme pe acesta, întrucât vechea parcare a devenit neîncăpătoare și supraaglomerată, ca mai toate parcările din oraș. Toată lumea care trece prin zonă se minunează cum de se înghesuie atâtea mașini în parcare, în special la finalul zilei sau în week-end, iar alături stă o grămadă de teren nefolosit, cu o suprafață echivalentă cu cea a parcării din capătul Aleii Zorilor. Din nefericire acest lucru este posibil datorită încăpățânării unor deținători de autoturisme pe care le parchează exact la marginea respectivului teren, împiedicând cu bună știință accesul pe acesta, cu alte mașini. Aceștia, probabil că vor să își vadă propriile mașinile din casă și aproape că nu le mișcă decât ocazional, de câteva ori pe an, în deplasări scurte. Au transformat acea latură a parcării într-un fel de parc rece, cu autoturisme puse mai mult la păstrare. Și chiar în eventualitatea când s-ar pune în mișcare vreuna dintre aceste mașini, făcându-se posibil accesul pe terenul liber, proprietarul respectiv, la revenire ar parca tot pe vechiul loc, existând riscul de a rămâne blocat cu mașina acolo.
Prin urmare, noi cei ce nu găsim întotdeauna un loc de parcare, vă adresăm rugămintea de a trimite Poliția Locală la fața locului pentru a-i determina pe cei ce își parchează autoturismele pe latura parcării ce se învecinează cu terenul liber să permită accesul pe acesta, în vederea parcării și a altor autoturisme estinzându-se astfel posibilitățile de parcare în zonă, cel puțin până la mult promisa resistematizare a zonei. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și așteptăm rezolvarea favorabilă a acestei probleme. Considerăm că nu este un lucru imposibil și nici nu necesită cheltuieli, întrucât terenul este asfaltat și iluminat pe timpul nopții, iar asfaltul s-a păstrat destul de bine.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

La acest moment parcarea nu poate fi trasata si numerotata intrucat sunt necesare unele lucrari de reprofilare si asfaltare.
Incercam sa le realizam in primavara odata cu sistematizarea intregii zone.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare