{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


PRET BILET TRANS BUS FOARTE MARE 2 ron

Buna ziua,

No, am sa pornesc „povestea” de la discrepanta uriasa dintre doua orase BRASOV si BUZAU:

PRET BILET CALATORIE 2 RON TRANSPORT PUBLIC ATAT IN BUZAU CAT SI IN BRASOV ! AVETI FOTO IN ATTACH CU PRETUL BILETULUI IN BRASOV !

Daca tot vorbim de „egalitatea” preturilor am sa va rog sa luati in considerare urmatoarele intrebari la care dvs trebuia sa va raspundeti inainte de a majora costul acestuia:

1. De cand orasul Buzau este la fel de dezvoltat, din punct de vedere economic, ca si Brasovul ?

2. Daca tot vorbim de acelasi pret 2 ron/calatorie, ce putem vizita in orasul Buzau de acesti bani ??? Va rog sa tineti cont ca in Brasov doar cu 2 ron/calatorie putem vedea de exemplu: Piața Sfatului, Biserica Neagră, Cetatea Brașovului , Muzeul primei școli românești, Tâmpa, Bisericile vechi și pline de istorie: Biserica Sf. Bartolomeu, Mănăstirea Franciscanilor, Biserica Sfânta Treime.

3. Programul lasa mult de dorit !!!! Frecventa este extrem de redusa !!! LINIA 8 MARTI 22 MAI 2018 IN INTERVALUL 20,45-21,22 NU A TRECUT NICI UN MIJlOC DE TRANSPORT IN COMUN DIN MICRO 14 CATRE GARA, la ora 21.22 am avut noroc cu MAXI TAXI, aceia pe care dvs. ii veti scoate din „circuit”. Considerati ca pe timp de iarna sa stai atata timp in statia de autobuz este ok? Va invit sa faceti o proba si dvs. pe timp de iarna, cand sunt grade cu minus, doar 15 minute sa stati in statie si sa vedeti cat de bine face la ten, la corp !! Aaaa in Brasov in cursul saptamanii autobuzele inca sunt pe strazile orasului la ora 23.30 !! Ce masuri luati in acest sens ?

4. Brașov 2 ron/călătorie transport public:”stewardesa” care ne spune în autobuz ce stație urmează, chiar de 2 ori, afișaj electronic cu denumirea stațiilor de autobuz. La Buzau cand faceti acest lucru ? doar vorbim despre acelasi pret per calatorie.

In concluzie :

BUZAU 2 ron/calatorie transport public: nu afișaj electronic in autobuz cu denumirea statiilor, nu program prelungit, nu repere turistice! Ca sa nu ma mai gandesc ca pretul biletului creste la 3 ron/calatorie daca cumperi biletul de la nenea soferul !!!

BRASOV 2 ron/calatorie transport public: multe repere turistice, „stewardesa” care ne spune în autobuz ce statie urmează, chiar de 2 ori, afișaj electronic cu denumirea statiilor de autobuz, program prelungit până la miezul noptii.

No, acum astept raspunsurile dvs !Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Nu este vorba de a compara Buzaul cu Brasovul, cel putin in acest moment.
Este doar o problema de acoperire a costurilor de functionare a societatii Transbus !
S-a marit flota de autobuze de la 30 de bucati in 2016 la 95 de bucati in 2018, cu cheltuilei suplimentare pentru plata soferilor, motorinei si a altor costuri suplimentare.
In acelasi timp pana pe 16 august 2018 au circulat in oras 110 maxi-taxi care „dijmuiau” foarte mult veniturile Transbus.
Vom investi in continuare multi bani pentru a moderniza transportul in comun in Buzau si vom avea probabil in 2 ani conditii mai bune ca la Brasov.
Un pic de rabdare va rog dupa ce din 2006 pana in 2016 nu s-a mai investit nici un ban in Transbus !
Oricum va multumesc pentru analiza interesanta !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Gânduri pentru Noul An!

Gânduri pentru Noul An!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 14 ianuarie 2019

Raport 2 ani de mandat Primar Buzau

Cauta