{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Prpunere HCL – Masini abandonate

Stimate Domnule Primar,

Pentru a elibera orasul de masinile ( rablele ) abandonate ce se regasesc in intreg orasul va propun modificarea prezentei hotarari locale astfel incat sa se poata ridica de catre URBIS ( impreuna cu Politia Locala ) vehiculele ce:
– au expirata verificarea ITP mai mult de 3 luni de zile;
– au expirata asigurarea, cumulat cu rovineta neplatita pentru o perioada de mai mult de 3 luni de zile ( sau impozitele neplatite )!

In momentul de fata, orice cetatean ( mai mult sau mai putin rau intentionat ) poate ocupa accesul din fata oricarei proprietati ( ce nu este prevazuta cu porti de acces autovehicule, respectiv garaj ) dupa bunul plac !

Va rog sa va consultati cu sefii Politiei Locale pentru a va putea expune situatia din “teren” si impedimentele ce le regasesc datorita prezentei HCL ce permite ridicarea unui autovehicul la un an de zile dupa ce are expirat ITP-ul!

V-as mai sugera sa luati in calcul si o minima amenajare a unei parcari ( la marginea orasului, pe un teren al primariei ) astfel inca sa poata avea acces la parcare contra unei sume anuale, urmatoarele cazuri:
– cetatenii ce au masini cu care nu mai circula ( respectiv fara ITP, asigurare, etc )
– cetatenii ce detin vechicule comerciale (dubite, camionete, minibus-uri, rulote si autorulote, platforme de tractare auto, etc ) si nu au loc de parcare in incinta unei societati comerciale.

Poate in aceste moduri putem sa mai eliberam un pic orasul de masinile ce deja sufoca strazile si inclusiv spatiile verzi!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Conditiile privind valabilitatea ITP sunt prevazute de lege si nu pot fi modificate prin Hotararea Consiliului Local.
Vom analiza posibilitatea identificarii unui teren pentru o astfel de parcare. E o idee buna !
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare