{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Regulament website

Va rugam sa nu postati sesizari anonime intrucat identitatea dumneavoastra poate ajuta la solutionarea lor mai rapida! Sesizarile anonime risca sa fie sterse. Daca aveti o problema, scrieti-o in termeni civilizati, fara diacritice,  nu cu majuscule, iar la urma semnati-va. Cu nume si prenume! Va atragem atentia sa nu postati pe site date sensibile: numere de telefon personale, adresa de domiciliu cu nr. de apartament, CNP-uri, seria sau numarul unor documente a caror publicare v-ar putea cauza neplaceri. Buzau City Report nu isi asuma raspunderea pentru ceea ce faceti Dvs. public: lecturati Politica de Confidentialitate!

Buzau City Report isi rezerva dreptul sa stearga toate sesizarile anonime, injurioase, irelevante, scrise in batjocura si toate comentariile politice.

Daca nu aveti, de fapt, o sesizare pe care doriti sa o adresati primariei, ci vreti doar sa faceti niste comentarii, nu utilizati formularul pentru sesizari.

Scrieti sesizarile in formularele dedicate – „Adauga sesizare”. De indara ce ati postat sesizarea se va genera un cod care NU este numarul de inregistrare de la Primarie, ci este codul sesizarii dvs. de pe acest site, cod cu care va puteti gasi mai usor sesizarea.

Sesizarile dvs. sunt publice. La fel si raspunsul primarului si comentariile.

Sesizarile nu se sterg de pe site! Raman publice si vizibile cat timp va exista siteul.

Nu publicam injurii, insulte si acuze nefondate. Daca aveti de prezentat abuzuri sau ilegalitati ce tin de administratia publica, o puteti face in termeni civilizati, in mod argumentat, prezentind – dupa caz – dovezi in acest sens.