{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


revenire la prefectura

am primit azi 12.08.2019 raspunsul PRIMARIEI nr.93190/05.08.2019 legat de sesizarea mea privind desfiintarea locului de joaca pentru copii din asociatia PT 8 .
va spun sincer ca PRIMARIA bate apa in piua.asemenea vorbe le-am mai auzit de la dansii , ca pana sa vin la dumneavoastra m-am adresat intai dansilor.mi-au raspuns in aceeasi termini . CAT TUPEU. sa desfiintezi un loc de joaca . si cu indicatii pretioase . sa mergem la PT9 daca simtim nevoia , ca acolo au facut ei loc de joaca . mda….nu ne-au trimis pe democratiei unde este un loc MARE . se da vina pe Autoritatea pentru Protectia Consumatorului Buzau .aceasta autoritate este de vina pentru modul dezastros in care a administrat primaria acest loc.oamenii astia au copii , au nepoti ? un lucru stiu :N-AU SUFLET.va dau si EU un exemplu : scarile de urcare pe tobogam erau rupte si putrzite de vreme si timp . normal ca protectia consumatorului sa se sesizeze.si in loc de remediere …DESFIINTAM. o sa va dau mai os un link unde o sa puteti vedea discutiile cu primarul.celelalte aspect mentionate in adresa primariei comporta alte discutii , dar si aici ANISOARA PREDA , ILEANA BANUCU si CONSTANTIN TOMA au pozitiile lor . le-am spus si cum pot obtine bani europeni nerambursabili printr-un program sectorial . dar vorbesc degeaba . va solicit in continuare sprijin lentru locul de joaca .
https://buzaucityreport.ro/profil/dorin1951/Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Locul de joaca a fost desfiintat in urma constatarilor Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor prin proces-verbal intocmit in anul 2017, amenajandu-se un loc de joaca nou la Hotel Coroana (distanta aproximativ 100 m fata de locul de joaca vechi).
Dupa parerea specialistilor nu s-ar mai justifica acest loc de joaca !
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Gânduri pentru Noul An!

Gânduri pentru Noul An!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 14 ianuarie 2019

Raport 2 ani de mandat Primar Buzau

Cauta

Raspunsuri recente