{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Rog asfaltare/plombare strada

Buna ziua,
E a 4-a sesizare care o trimit legat de acelasi subiect. Dupa a 3-a sesizare din luna februarie 2019 unele gropi s-au umplut cu nisip care la prima ploaie au revenit la ceea ce a fost initial. Chiar nu se pot turna 2 roabe de asfalat si pe singura strada ramasa neasfaltata din zona Filatura? Sau poate o asfaltati ..Ca arata ca dupa bombardament si ne rupem masinile, Tot anul trecut s-a lucrat in zona la strazile Simila, Gogu Vicatus si una laterala de pe langa Jandarmerie insa nimeni nu s-a gandit sa faca ceva si pentru str. aceasta care nici macar un nume nu are(i se spune cand Stadionului, cand Stadion Constructor, cand Simila sau intr. Bazalt). Ma ofer sa le astup eu cu lopata numai aduceti niste asfalt si faceti ceva ca e dezastru. Cu stima Androne.
Descriere Strada: este prima strada ce se bifurca spre dreapta din str Stadionului imediat dupa Filatura pe sensul de mers catre capatul liniilor de autobuz 7 si 8. Strada e paralela cu Str. Bazalt si perpendiculara pe strazile Gogu Vicatus si Simila (toate asfaltate)Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Strada va fi asfaltata fiind prinsa intr-un proiect mai mare.
In ceea ce priveste denumirea, aceasta strada se numeste acum, din pacate strada Simila si vom veni cu o alta propunere de denumire pentru a nu exista confuzii !
Pana la asfaltare voi trimite pentru plombare !
Va multumesc pentru intelegere !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Gânduri pentru Noul An!

Gânduri pentru Noul An!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 14 ianuarie 2019

Raport 2 ani de mandat Primar Buzau

Cauta