{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Rampa de gunoi zona Averescu, Traian Vuia.

Bună ziua, domnule Primar!
Vă aduc la cunoștinta problema unei rampe de gunoi situată in zona Averescu, Traian Vuia,(vezi foto). Toată vara primăria sa războit cu locatarii blocului Camelia, pentru plantarea unei rampe moderne de colectare a gunoiului menajer, rampa care nu este functională pentru ca din ce am inteles nu are autorizațiile la zi.
Vă intreb, nu se putea face si în zona amintită mai sus o astfel de rampă? Să nu-mi argumentați faptul că nu au fost bani, că nu vă cred.
Știți că in zonă sunt copii care se joacă in jurul ei și sunt nevoiti să suporte mizeriile si mirosurile pestrițe emanate de acest loc insalubru? Aveți ideie cum colcăie șoareci in zona ei?
Zilnic iși fac veacul oameni ai strazii care răscolesc si caută in gunoi, plus de alta iși mai fac si nevoile fiziologice in jurul ei.
Pacat de aerul curat venit din zona Crâng dacă este viciat de această rampă de gunoi.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

In zona mentionata de dumneavoastra, vechea platforma va fi inlocuita de o insula ecologica digitalizata destinata colectarii selective a deseurilor.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Caută sesizări

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Raspunsuri recente