{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Rampa gunoi insalubra in Brosteni

Buna ziua, dle Primar! ….Va semnalez faptul că rampa de gunoi amenajata in C.Brosteni,cvartalul blocurilor H1-H11 este o reala sursa de infectie, fiind necesara interventia firmei agreate de salubritate. Desi RER intervine periodic, problema persista datorita persoanelor defavorizate social care efectiv scormonesc in pubele, zilnic, chiar si de3-4 ori/zi, astfel ca parte din gunoiul menajer ajunge pe jos, pe platforma betonata si de acolo in parcarea cu taxa amenajata de Primatie. De asemenea,anumiti locatari arunca gunoi menajer, invlusiv in stare lichida, evident fara saci menajeri, fiind vorba de cativa nostalgici ai epocii trecute, ce nu pot renunta la istorica galeata de gunoi.Pe timpul verii mitosul este insuportabil si se simte chiar si la Gradinita 18 si zona fostului Colegiu ASE.
Solicitam respectuos monitorizarea zonei de catre Politia locala si eventual inchiderea rampei cu grilaje de fier si instituirea accesului controlat, cu tagul.
In speranța unui răspuns favorabil, va mulțumim anticipat.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

In ceea ce priveste platforma de gunoi mentionata de dumneavoastra, va fi desfiintata dupa identificarea unei locatii pentru amplasarea unei platforme ecologice ingropate care va respecta prevederile Ordinului nr.119/2014.
Totodata, aceasta platforma a fost data in atentia Politiei Locale pentru o monitorizare mai amanuntita.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare