{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Securitate

Bună ziua. Adresa noastră de e-mail a fost folosită (cu succes) pentru crearea uui cont pe acest site. Respectivul sau respectivii, intitulați „Un grup de vecini”, folosesc adresa noastră pentru a comunica aici. Mă întreb cum a fost posibil să le creați acest cont fără a le solicita din o confirmare de pe adresa de e-mail pe care au înregistrat-o. Adică n-ar trebui să existe totuși un prag de securitate? Vorbim despre un site oficial, nu despre un blog obscur.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Va multumesc pentru aceasta sesizare.
Acest website a fost creat cu intentia de a putea fi folosit si de cei cu cunostinte minime in operarea unui calculator sau navigarea online. Motiv pentru care nu am implementat un sistem de verificare adresa email, pentru a simplifica experienta utilizatorului. Adresa dumneavoastra de email nu este in nici un pericol si nici nu este afisata pe pagina utilizatorului care si-a insusit-o pe nedrept.
Totusi, cazul expus de dumneavoastra ne dovedeste ca acest sistem de verificare este necesar in viitor, atata timp cat useri sunt inclinati sa foloseasca adrese de email care nu le apartin. Va fi implementat in urmatoarea perioada, iar contul, impreuna cu sesizarile facute folosind emailul dumneavoastra va fi sters.

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

 

Gânduri pentru Noul An!

Gânduri pentru Noul An!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 14 ianuarie 2019

Raport 2 ani de mandat Primar Buzau

Cauta

Raspunsuri recente