{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Sens unic GRESIT pe str. Independetei

Pe strada Independentei nu s-a luat in calcul ca actualmente orice rveran trebuie sa mearga dimineata catre serviciu (catre centru) doar catrr strada 1 decembrie, aglomerand intrarea in oras in fiecare dimineeata, nemaivorbind de disconfortul creeat astfel incat toti riveranii de pe str. Independentei, dintre strada Patriei si pana pe bdul. 1 Decembrie trebuie sa o ia in sens invers centrului orasului sau pietei cwntrale, mai ales ca strada este neasfaltata de peste 5 ani ( in ciuda promisiunilor dl. primar ca se va asfalta in 2017 …. !!!).
Multumim domnule primar pentru acest sens unic, mai ales ca nimeni nu a intrebat sau consultat vreun riveran de pe str. Independentei despre luarea unei astfel de decizii de introducere unui sens unic. Iar despre aceasta situatie am intrebat la primarie, iar o domnitza foarte intepata mi-a raspuns ca decizi a luat-o Comisia de reglementare a circulatiei in municipiu si nu este nevesat sa intrebe cetatenii deapre aceasta. Incredibil dar adevarat. Nu este normal dl. primar. Va rog sa reconsiderati aceasta situatie foarte incomoda pt toti locuitorii din zona (si fara sa-i consulti).
Insa cel mai grav este ca zilnic dimineata in afara de cei care si-asa erau foarte multi care intra in oras prin bariera Ploiesti pentru a merge la serviciu in oras, respectiv dinspre Zona industriala, dinspre Ploiesti, dinspre Braila si dinspre cartierul Micro 14 (ca parca si-asa nu erau multi !!!), mai vin si toti cetatenii de pe strada Independentei care ar trebui sa merga in sens invers, insa doar asa pot circula !
Va rog sa reganditi acest trafic infernal creat si sa reveniti la circulatia din ambele sensuri pe atrada Independentei intre strazile Patriei si Lunei.
Va multumesc anticipat dl. primar ! Speram sa rezolvati aceasta situatie !

Un grup de cetateni (platitori de taxe ai impozite in Buzau) de pe strada IndependenteiConfirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Voi introduce pe ordinea de zi a Comisiei de Securitate Rutiera propunerea dumneavoastra.
Va dati seama ca aceasta decizie s-a luat din cauza traficului mare zona Pietei Centrale.
Va multumesc!

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare