{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Soferi de taxi iresponsabili

Buna seara! Anul trecut v-am supus atentiei problema comportamentului taximetristilor din zona Unirii Sud, taximetristi care se comporta in total dezacord cu reglementarile Codului Rutier in vigoare. Cu siguranta Politia Locala/Serviciul Rutier si-a facut datoria la momentul respectiv, dar realitatea demonstreaza ca in continuare acesti soferi, care prin specificul meseriei lor ar trebui sa demonstreze mai multa responsabilitate, din pacate se comporta iresponsabil,uitand ca raspund de vietile pasagerilor.Concret, acesti soferi continua sa iasa din statia de taxi virand spre stanga,desi in acea zona exista linie continua.În continuarea atitudinii lor ,atunci cand li se reproseaza faptul ca pun in pericol siguranta rutiera,aduc injurii soferilor din trafic!Este o atitudine total neadecvata,si nu ma refer la aspectele morale, ci la cele legale! Pana cand Primaria Buzau va reusi sa acceseze fonduri europene pentru implementarea unui sistem video de monitorizare la nivelul intregului oras, va rog sa analizati in Comisia de siguranta rutiera ca in regim de urgenta acesta statie de taxi, aflata in statia de autobuz din dreptul sediului PSD sa fie desfiintata si relocata in alta zona .Sper ca solicitarea mea sa nu fie urgentata de un eventual si posibil accident rutier cauzat de unul din acesti soferi iresponsabili.
Va multumesc!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Primaria a luat masuri in acest sens prin infiintarea in anul 2017 a unei statii cu locuri de asteptare vis-a-vis de statia de autobuz.
Astfel, acum exista locuri de asteptare pe ambele sensuri, nemaifiind necesar sa intoarca autoturismele pe linia continua.
Daca unii conducatori auto nu respecta regulile de circulatie, sunt pasibili de sanctiunile prevazute de Codul Rutier, aplicate doar de reprezentantii Politiei Rutiere.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

BUZĂU – FAPTE ȘI CIFRE

5 iunie 2016 – 5 iunie 2020

Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

BUZĂU - FAPTE ȘI CIFRE,5 iunie 2016 - 5 iunie 2020Constantin Toma, Primarul Municipiului Buzău

Publicată de Constantin Toma pe Joi, 4 iunie 2020

Cauta sesizari

Raspunsuri recente