{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Resturi vegetale pe domeniul public!

Bună ziua, domnule primar!
Cu deosebit respect vă aducem la cunoștință despre prezența unor crăci sau chiar arbori rupți pe spațiile verzi din proximitatea imobilelor de locuințe, astfel:
În spatele blocului 21, scara C, de pe Aleea Crângului, în proximitatea parcării neamenajate din capătul Aleii Zorilor, se află o cracă mare ruptă. La fel, pe Aleea Zorilor, pe spațiul verde din fața scării B, a blocului 15, la numărul 3, se află o altă ramură sau probabil chiar un arbore întreg, rupt. S-ar putea ca astfel de crăci rupte sau chiar arbori de mici dimensiuni să se mai afle încă și pe spațiul verde din fața blocului 16, scara B, la nr. 4 de pe aceeași Alee a Zorilor. Toate aceste resturi vegetale au rezultat în urma ninsorilor de la sfârșitul lunii ianuarie, anul curent. Au trecut mai bine de două săptămâni de atunci și nimeni nu a intreprins nimic pentru îndepărtarea lor din zonă.
Nu ar strica o verificare la fața locului a felului în care se prezintă arborii din zonă, mai ales că o mare parte dintre aceștia se găsesc în proximitatea parcărilor neamenajate sau chiar a celor de reședință și ne referim aici la acei arbori de tuia, de pe marginea parcării de reședință dintre scările A și B ale blocului 16 de pe Aleea Zorilor, care au crescut extrem de înalți, ca rezultat al neîngrijirii acestora la timp, existând riscul de a se rupe și a cădea pe mașinile parcate acolo, în mod legal. Arborii în cauză pot fi toaletați sau chiar schimbați cu unii de dimensiuni mai mici, nu zice nimeni să renunțăm la ei, mai ales că de zeci de ani, fac parte din peisaj. Dar și pe timpul anotimpurilor călduroase, din crengile acestor tuia se scurge un fel de substanță rășinoasă, care se depune pe mașini, existând riscul deteriorării acestora. Cine va suporta toate aceste daune, dacă nu instituția ce cu onor o conduceți?
În speranța soluționării favorabile a tuturor cerințelor noastre, vă mulțumim anticipat!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


2 Raspunsuri

Vom verifica si vom lua masuri.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Au fost luate masuri de toaletare, respectiv de ridicare a resturilor vegetale din zona la care faceti referire.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare