{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Spatii verzi distruse de Târgul de Crăciun (3804)

Bună seara! Referitor la organizarea târgului de Crăciun în parcul Crâng, știu că este o soluție de avarie, fapt care se observă în aglomerația creată în zona obeliscului.
Doream sa va expun alta problemă referitoare la un disconfort – aglomerația de mașini din jurul parcului. Astfel, in fiecare seara, au fost parcate autoturisme fara a se respecta nici o regulă. Pe toate străduțele din zone adiacente Bld Nicolae Bălcescu, str. Caraiman și Bld Stadionului au fost parcate vehicule pe curmeziș pe străduțe, pe alei, pe trotuare și pe spațiul verde din jurul blocurilor… Sesizarea mea constă în faptul că la primăvară primăria va solicita asociațiilor de proprietari sa se ocupe de spatiile din jurul locuințelor, lucru care nu este corect. Cu speranța că veți finaliza lucrările în zona centrală până la organizarea sărbătorilor de iarnă de anul viitor, sper să luați și o decizie pentru cetățenii din zonele Bălcescu-Caraiman-Stadionului in vederea remedierii zonelor verzi distruse din jurul blocurilor de locuit. Mulțumesc anticipat.
PS. Dacă este necesar pot sa adaug fotografii din zona, însă avem poliția locală care ar trebui sa observe aceste aspecte.
––-
Sesizare venită prin portalul BUZAU.NETConfirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Politistii Locali au avut in vedere in aceasta perioada parcarea autoturismelor in zonele reglementate, Parcul Crang-cele 3 parcari auto, intersectia bulevardul Stadionului-strada Caraiman (zona hasurata) si la marginea bordurii.
Au fost constatate si aplicate un numar de sapte sanctiuni pentru pacarea pe spatiul verde, conform Hotararii de Consiliu Local 368/2017.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Caută sesizări

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Raspunsuri recente