{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


STAREA CIVILA BUZAU

BUNA ZIUA!!! E cineva care ma poate ajuta in legatura cu Starea Civila? acum 2 luni am fost in tara sa fac transcrierea certificatului de nastere al baietelului meu si nu raspunde nimeni la telefonul lor sa aflam de acte !!!sunt sub orice critica si nu ma intereseaza motivul lor pentru care nu raspund la telefon !!! nu am pe nimeni in tara si am facuta procura unei prietene care e insarcinata deci nu poate merge acolo sa stea la cozi doar pentru a intreba… va rog frumos cineva sa ma ajute ..nici botez la copil nu pot face ..nici la gradinita sa l inscriu… locuim in Grecia si nu pot lua legatura cu ei !!!va rog sa ma ajutati !!! Va multumesc !!!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

In urma verificarilor efectuate, va comunicam :
Transcrierea certificatelor si a extraselor de stare civila se efectueaza cu aprobarea primarului unitatii administrativ-teritoriale de la locul de domiciliu al solicitantului, cu avizul prealabil al serviciului public comunitar judetean de evidenta a persoanei.
In ipoteza in care ati inregistrat cererea de transcriere a certificatului de nastere acum 2 luni, pana la aceasta data, s-a realizat transcrierea si inregistrarea in registrele de stare civila romana.
Certificatul de nastere poate fi ridicat si prin imputernicit cu procura speciala, autentificata, de la UAT Municipiul Buzau, Directia Evidenta Persoanelor, Compartimentul Stare Civila, Contact : Buzau, b-dul N.Balcescu, bl.11D, jud. Buzau, telefon : 0238/725810, fax : 0238/712307.
Totodata va comunicam faptul ca s-a rezolvat si problema raspunsului la telefon.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

 

Gânduri pentru Noul An!

Gânduri pentru Noul An!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 14 ianuarie 2019

Raport 2 ani de mandat Primar Buzau

Cauta

Raspunsuri recente