{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Toaletare arbori

Stimate Domnule primar,
În numele proprietarilor din blocul 16 (de la toate cele trei scări), de pe strada Traian Vuia, vin cu două rugăminți către dumneavoastră.
1. Vă rugăm să interveniți pe lângă factorii de răspundere de la URBIS, care se ocupă cu spațiile verzi pentru a toaleta pomii din spatele blocului, ale căror coroane s-au dezvoltat foarte aproape de bloc, reducându-se astfel iluminatul natural în apartamente, facilitând apariția și menținerea umidității ridicate în acestea și creând riscul de a sparge geamurile ferestrelor în caz de fenomene extreme. De altfel, s-au mai făcut propuneri și sesizări cu privire la spațiul verde din spatele blocului 16, din str. Traian Vuia,(de la toate cele trei scări) privind amenajarea acestuia, dar se pare că nu au fost luate în considerare.
2. Tot legat de arbori, vă rugăm să interveniți, de asemenea la acei factori de răspundere din cadrul URBIS, pentru toaletarea arborilor din fața blocului 16, de pe aceeași str. Traian Vuia, dispuși pe spațiul verde din fața celor trei scări, pe laturile dinspre parcarea din fața blocului, care constituie un real pericol pentru mașinile parcate acolo. Sunt câțiva arbori de tuia care au crescut exagerat și din ale căror ramuri curge pe autoturisme o substanță lipicioasă, existând riscul afectării stratului de vopsea, ca să nu mai zicem de aspectul inestetic al acestora. Există și riscul ca în cazul unor vânturi puternice, acești pomi să fie doborâți și să cadă pe autoturisme.
În speranța că veți analiza cele expuse și veți oferi o soluție favorabilă, vă mulțumim anticipat!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


2 Raspunsuri

Am transmis spre rezolvare solicitarea dumneavoastra.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Va informez faptul ca s-au luat masuri de toaletare a arborilor ce prezentau pericol din zona la care se face referire.

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare