{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Trafic intens si galagie, noaptea

Buna seara,
Avem o mare problema cu zecile de masini care circula fara incetare pe strada Plantelor, catre si dinspre parcarea parcului Marghiloman, incepand cu ora 22 si pana dupa ora 01 noaptea. Pe langa faptul ca circula exagerat de multe masini in acest interval, multi dintre soferi gasesc distractiv a se saluta claxonand in disperare si turand minunatele lor masini cu burlane in loc de esapament. Cat tine caldura, seara de seara, este tot un raliu si o harmalaie pe strada. Mai vine din cand in cand politia si se asigura ca sunt vizibili din avion, fapt care nu duce la nici o rezolvare concreta a problemei; prezenta lor rezolva problema pe termen scurt, dar niste amenzi aplicate zi de zi ar rezolva-o definitiv.
Pe langa asta, aceasi baieti cu bun simt, au rupt pentru a doua oara stalpisorul din dreptul limitatorului de viteza ca sa poata trece pe trotuar cu masina; cred ca va imaginati ce inseamna o masina in viteza care in dreptul limitatorului se urca efectiv pe trotuar cu 3 sferturi de masina.
Va rog sa gasiti o rezolvare pentru ca ne-am saturat noapte de noapte sa ne chinuim sa dormim, mai ales ca unii din noi mai si muncim a doua zi dimineata.
Nu ne recomandati sa sunam la politia locala pentru ca, dupa cum am spus mai sus, sunt ineficienti, pe banii nostri.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Chiar incepand din aceasta seara se vor lua masuri !
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

BUZĂU – FAPTE ȘI CIFRE

5 iunie 2016 – 5 iunie 2020

Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

Cauta sesizari

Raspunsuri recente