{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Tranformarea Companie de apa in sectie a Rometului

Tovarase primar…se da lumea afara de la compania de apa…Doamna directoare da mail sa stea lumea linistita ca nu se va intampla asta si a doua zi trimite preavize!!!chiar asa pe fata sunteti!!mai stiu eu pe unul care indemna la calm “stati linistiti, aloo aloo” si s-a linistit el 4 zile mai taziu!!unde va credeti la romet?!?e mosia voastra??ne tot spuneti ca batem campii?!altceva stii?!cand iti pune omul o intrebare incomoda asta e raspunsul…”bateti campii”
Saptamana asta se da concurs pentru posturile de manageri…pot participa si cei disponibilizati…dar va dati seama ce criterii de participare sunt…facute dupa masura la pantof a celor care trebuie sa castige!si sa zicem ca ai noroc sa porti aceeasi masura la pantof..tot nu ai nici o sansa sa castigi!!
Vreti sa va spun de acum cine castiga?!daca imi dati dvs acordul, intr-un mesaj viitor, postat tot aici o sa va dau 4 nume de viitori manageri care vor castiga concursul, sa vada si buzoienii ce management de calitate ati adus dvs la CAB, scolit la scoala Romet!daca nu sunt astia, eu va votez la urmatoarele alegeri…daca ii ghicesc inseamna ca sunt Nostradamus!
Astept cu nerabdare raspunsul dvs., plin de umor englezesc si sarcasm!! Aaa..si ca “bat campii”Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Am incredere in doamna director general Simona Savulescu ca va face din Compania de Apa o firma performanta care sa livreze la timp apa de cea mai buna calitate, la un pret rezonabil pentru toti locuitorii judetului Buzau.
Sunt convins ca meritocratia si loialitatea vor fi cei 2 “stalpi” pentru promovarea salariatilor in aceasta companie.
In rest, injurati si barfiti cat mai mult daca asta a fost si este viata voastra !
Hai Buzau !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare