{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Început de săptămână … în forță!

O nouă zi cu ploaie înseamnă o nouă zi de vacanță pentru cei ce lucrează „cu spor” pe șantierele municipiului nostru. Să o luăm sistematic. Pe platou, în Piața Daciei, cu excepția a doi „rătăciți”, probabil „de prezență”, în rest nicio mișcare. Încă nu au aflat că e luni, deci zi de muncă și că a cam stat ploaia, ba chiar a început să se usuce. Utilajele, în aceeași poziție cum le-au lăsat vineri. Pe Unirii, s-ar vedea o mașină și vreo doi lucrători, care par a mai mișca ceva, doar atât se vede pe webcam-ul Calea Eroilor. În rest, liniște și pace, tot așa, poate n-or fi aflat nici ei că a început o nouă săptămână. La semafoare nu se lucrează, asfaltarea până la pod la Mărăcineni este în același stadiu, dar totul e minunat și chiar în grafic!
Nu știm în ce stadiu or fi cei de Republicii, dar acolo este altă firmă, deși nu credem că sunt prea departe de ceilalți, ne-am cam lămurit și cu aceștia.
Nici cu extinderea de la Parcul Tineretului nu știm ce s-a mai întâmplat, dar aceea este altă treabă și nu ne afectează încă, d.p.d.v. al circulației și am cam avea încă pe unde să ne plimbăm, timp să fie…
Am înțeles că se vor deschide noi șantiere, dar constatăm că se bate pasul pe loc cu lucrările de amenajare a aleilor printre blocuri, la blocurile de vis-a-vis de unitatea militară și de Electrica, de pe bd. Mareșal Averescu și mai mult ca sigur, lucrurile stau identic și cu cele de prin alte cartiere, ca să nu mai spunem că în multe zone ale orașului, edilii nu au niciun gând de vreo amenajare de alei, parcări sau altceva, în folosul cetățenilor, plătitori de taxe și impozite, dar poate că nici nu trebuie, până nu le-or finaliza pe cele deja începute, altfel tot orașul ar deveni un șantier abandonat. Asta ne-ar mai lipsi! Și atunci se justifică pe deplin întrebarea: unde sunt banii noștri? Apropo, știe cineva dacă firmele angajate pentru lucrări mai fac cumva angajări? Că la ce salarii se plătesc în construcții, ne-ar conveni multora dintre noi să luăm niște bani, stând degeaba…Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Cand ploua nu se poate lucra pe santiere !
Care este problema ?

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare