{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


La tarabe Verdeață/la bodegă Verdeață

Aloo !! Angajații primăriei de la urbanism va place cum arată “faleza Crâng “?? Cei ce susțineți ca Buzăul e intr-un proces de schimbare, va place acest CHICI de terasa sau coteț pe domeniul public ?? Puțin celofan și la iarna intra in top !!! A trecut cineva din primărie sa vadă la ce bomba fonică au dat aprobare??? O zona liniștita cu multe magazine de interes general ,este “poluata “ zi lumina de boschetarii (ieftin da mult)acestei drojdierii ,ce la adăpostul frunzelor nu realizează ca pe acel trotuar trec zilnic sute de femei , copii și bătrâni ce nu sunt datori sa audă mascaților și balamucul lor !!! Patronul cu”7lanturi”,,o specie unicat in Buzau le oferă și condiții de lux acestor scursuri ale societății (95% garantat nu au un loc de munca !!),instalând un TV sa nu cumva sa se plictisească “clientul”!!! Din acest mirific peisaj lipsește doar grătarul cu mici , dar mai bine ma abțin ca poate dau idei !!
In final sa nu ziceți ca doar va pun pe drum , eu zic sa verificați și dimensiunile terasei și sa constatați dacă corespund cu cele declarate la primărie ,ca de ceva timp sa cam expandat și peste carmangeria vecina !!! Încasează și primăria sau doar vecinii???



Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Societatea are autorizatie de functionare pe anul 2022 si acord de folosire temporara a terenului in suprafata de 18 m.p. pentru amplasarea unei terase sezoniere.
Mai sunt multe lucruri de facut in Buzau, dar nu se pot face toate odata !
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Caută sesizări

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Raspunsuri recente