{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Lucrări Piața Daciei

Parcă era vorba că nu se poate lucra pe ploaie, stimate domnule Primar! Cel puțin acesta era răspunsul dumneavoastră la o sesizare postată în urmă cu vreo trei săptămâni, referitoare la stadiul lucrărilor și la ritmul executării acestora în Piața Daciei.
Ei bine, astăzi de Ziua Copilului, executantul ne face o surpriză plăcută, contrazicându-vă într-o oarecare măsură și anume faptul că s-a pus serios pe treabă în loc să profite de minivacanța de 1 Iunie cuplată cu Rusaliile și toarnă de zor betoane, chiar și pe ploaie. Un lucru foarte bun, dar din nefericire tot nu se va încadra în termenul propus, nu că ar mai conta cu ceva. Unde a mers mia, merge și suta, până la urmă, nu?!
Nu este un reproș în cele din urmă, dar vedem că acum se poate, deși la data primei sesizări condițiile meteo erau mult mai bune, dar poate conjunctura era alta. Și poate și cei responsabili cu bulevardul Unirii, adică tot ceea ce înseamnă transformarea acestuia cu toate modernizările și automatizările sale, s-or pune mai serios pe treabă, să termine odată și odată, să nu se zică după aia că s-a așteptat cu lucrările din motive electorale. Poate că nu este așa, dar se cam potrivește, într-un fel.
Tragem nădejde, în continuare, că modernizarea orașului nu se va opri aici și că vor fi luate la rând și cartierele mai de margine, cu tot ceea ce înseamnă alei și străzi dintre blocuri, crearea de locuri de parcare și modernizarea celor existente, spații verzi și nu în ultimul rând, reabilitarea blocurilor de locuințe. Unii dintre noi încă mai avem certitudinea că se vor rezolva și acestea și sperăm că nu vom fi dezamăgiți!
Vorba dumneavoastră: HAI BUZĂU!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Toate lucrarile incepute se vor finaliza chiar daca mai apar si probleme.
Cu siguranta avem proiecte pentru tot orasul.
Hai Buzau !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare