{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Parcare neregulamentara

Bună ziua!
Pe Aleea Gladiolei (Unirii Sud, in spatele blocului cu Optimed) se necesită imperios măsuri pentru împiedicarea parcării autovehiculelor în punctul cel mai îngust al străzii. Este vorba de o zonă de aproximativ 4-5 mp pe care cetățenii se încăpățânează să parcheze îngreunând trecerea autovehicolelor. Mai mult, mașinile care sunt parcate vizavi, pe locurile de parcare concesionate, sunt nevoite să urce pe spațiul verde/trotuar pentru a lați cat mai mult zona, ceea ce tot nu ajută. Propun hasurarea zonei și chiar montarea unui stâlp portocaliu de cauciuc, așa cum ati făcut și la ieșirea din Aleea Gladiolei înspre strada Patriei, cu același scop.
Această măsură se impune cu atât mai mult cu cat parcarea este supraaglomerată, iar parcarea unui singur autovehicul în acest loc îngreunează și împiedica accesul mașinilor, al mașinilor de pompieri, gunoi sau a ambulanței. Luați în calcul ca în zonă vin și mașini mari întrucât în capătul străzii se află Inspectoratul de Stat în Construcții.
Atașez poze lămuritoare. Mașina încadrată cu galben nu trebuie să mai parcheze acolo, iar linia roșie delimitează culoarul de aproximativ 2 metrii prin care cu greu se poate trece. Această linie roșie delimitează locul unde ar trebui montate limitatoarele de viteză, așa cum v-am mai cerut într-o altă sesizare.
Vă mulțumesc și sper să rezolvați problema!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


2 Raspunsuri

Am dat problema spre verificare si propuneri de imbunatatire !
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


In cazul in care vor fi depistate autovehicule oprite/stationate neregulamentar care stanjenesc circulatia, vor fi aplicate masurile legale ce se impun.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare