{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Solicitare amplasare parcare pentru biciclete

Stimate Primar/Primărie,

Cu respect, mă adresez dumneavoastră în numele comunității din zona Unirii Sud (blocuri P0-5) cu o cerere importantă. Observând interesul crescut pentru utilizarea bicicletelor în scopuri de transport în zona noastră, dorim să vă solicităm amplasarea unei parcări de biciclete în apropierea blocului nostru.

În prezent, mulți locuitori folosim bicicletele ca mijloc principal de transport. Cu toate acestea, lipsa unei infrastructuri adecvate pentru parcarea bicicletelor ne determină să le depozităm în scările blocului sau în apartamentele noastre, generând disconfort și aglomerație în spațiile comune.

Amplasarea unei parcări pentru biciclete în apropierea blocului nostru ar aduce multiple beneficii. Ar încuraja mai mulți oameni să folosească bicicletele ca mijloc de transport, contribuind la reducerea traficului și a poluării. De asemenea, ar îmbunătăți aspectul estetic al zonei și ar promova un stil de viață sănătos.

Vă rugăm să luați în considerare această solicitare și să analizați posibilitatea amplasării unei parcări de biciclete în vecinătatea blocului nostru. Suntem dispuși să colaborăm cu autoritățile locale pentru identificarea celei mai potrivite locații și pentru implementarea acestui proiect.

Vă mulțumim anticipat pentru atenția acordată acestei solicitări și pentru eforturile dumneavoastră în îmbunătățirea infrastructurii locale.

Cu stimă,
O zi frumoasă!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Cu siguranta vom rezolva problema in acest an !
In prima faza vom monta 15 astfel de parcari (in acest moment avem 22 de cereri), iar in iulie 2024, vom prinde in buget, diferenta de parcari acoperite.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare