{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Teren de fotbal Pedagocic

Dl Primar, cum este posbil ca in fiecare seara sa auzim injuraturi si fluere de la terenul de sport de la Pedagocic, este normal asa ceva, noi nu ne putem odihni

Va rog sa trimiteti 2 echipaje de politie si tot odata cine este vinovat de galagie – in seara asta se lasa cu amenzi – si cu oprirea meciului daca nu luati masuri

Dumnezeu sa va ajute in tot ce faceti pentru d-voastra si acoliti nu conteaza restul populatiei care suporta galagia infernala. Asa sa va ajute Dumnezeu

extras din lege

Legea nr. 61/1991:

Articolul 2 din această lege stabilește faptele care constituie contravenții și sunt sancționate cu amendă sau alte măsuri. Printre faptele prevăzute care se pot aplica tulburărilor repetate de lângă blocuri se numără:

Faptul de a tulbura fără drept liniștea locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă (Art. 2, pct. 25).
Producerea de scandaluri în locuri publice sau faptele prin care se tulbură ordinea și liniștea publică (Art. 2, pct. 1).

Fapta de a organiza petreceri și activități care deranjează liniștea locatarilor în proximitatea imobilelor de locuit (Art. 2, pct. 26).
Consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, precum spațiile din jurul blocurilor, care poate duce la tulburări de ordine publică (Art. 2, pct. 23).

Sancțiuni:

Amenzi contravenționale – Persoanele care comit astfel de fapte pot primi amenzi cuprinse între 500 și 1.500 de lei pentru tulburarea liniștii publice și fapte similare.

În caz de repetare a acestor fapte, sancțiunile pot deveni mai severe, iar în anumite situații, poate fi dispusă reținerea persoanelor recalcitrante sau alte măsuri de intervenție din partea autorităților.



Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Politia Locala a avertizat administratorul terenului, in conformitate cu Legea 61/1991R, art.2, pct.25, celelalte norme expuse de dumneavoastra nu fac obiectul prezentei sesizari.
In aceasta perioada Politia Locala a verificat locatia si activitatile sportive au incetat la orele 22.00.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare