{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


NEREGULI TRANS BUS

Domnule PRIMAR, tot respectul pentru ce faceti pentru orasul BUZAU, dar ce se intampla in cadrul TRANS BUS este foarte grav. Datorita faptului ca multi soferi cu experienta, pleaca din societate datorita dictaturi salariilor foarte mici si favorizarea turnatorilor. Societatea a angajat foarte multi soferi incepatori care produc accidente. Intr-o zi, unul dintre soferi a circulat 3 curse fara luneta pana cad unul din calatori a sesizat la dispecerat, ganditi-va ca se face transport de persone, soferii trebuiesc motivati pentru a rămâne in societate, astfel o sa aveti la TRANS BUS scoala de soferi, iar starea tehnica a autobuzelor va fi afectata si vor fi reparate din bani publici.Doamna Nedelcu, fosta vanzatore, in prima zi ca soferita TRANS BUS a lovit foarte grav un autobuz din prima zi, iar in acest moment sotul ei cu experienta o asista in dreapta zilnic. Unde este siguranta calatorilor?!!!



Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Am primit următorul răspuns de la conducerea Transbus: ,,Stimate cetățean, în societatea Transbus nu se întâmplă lucruri grave, așa cum dumneavoastră susțineți. Probabil că sub contul de *Petre George* de pe care postați pe site-ul domnului primar, se află un angajat Transbus și în această situație corect ar fi să discutăm aceste probleme și să căutăm soluții, sau mai degrabă un fost angajat Transbus. Piața forței de muncă este o piață liberă și oricine poate opta, dacă are pregătirea necesară, pentru un loc de muncă mai bine plătit. Suntem pregătiți, dacă va fi cazul, să compensăm dezechilibrele provocate de fluctuația de personal șofer autobuz, astfel încât programul de transport să se desfășoare normal.
În ceea ce privește faptul că am angajat femei șofer, cu certificare necesară pentru transport persoane, care provin din alte domenii de activitate și care și-au dorit în mod expres să devină șofer transport persoane, încurajăm și susținem femeile șofer care aleg șă înceapă o carieră într-o meserie care este practicată în proporție de 99% de către bărbați.
Dacă tot sunteți un urmăritor fidel al activității Transbus, de ce nu ați sesizat pe site-ul domnului primar și faptul că un șofer cu experiență de 30 de ani în meserie, care anterior profesiei de șofer a fost paznic în societate, a produs un accident care putea avea consecințe grave și care s-a soldat cu avarierea totală a autobuzului?”
Vă mulțumesc!

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare