{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Intrebare la sesizarea ,, Nedumerire” din 24.11.2022

Adica vreti sa spuneti ca se intampla la serviciul ,, Autoritate Tutelara” nu este de compententa Primariei Buzau? Ce se intampla, dar mai ales cum isi fac datoria cele doua doamne de la acest serviciu. Cele doua doamne nu sunt angajatele Primariei Buzau? Daca situatia mea nu tine de Primaria Buzau, va rog sa-mi spuneti unde trebuie sa ma adresez pentru a semnala problema pe care o am, va intreb pentru ca eu consider ca orice serviciu public trebuie sa fie corect si transparent, mai ales cel de Autoritate tutelara unde sunt la mijloc copii nevinovati. Astept sa ma indrumati dumneavoastra unde trebuie sa ma adresez, daca la Primaria Buzau aceasta situatie nu-si poate gasi o solutie.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Functionarii Compartimentului Autoritate Tutelara isi desfasoara activitatea conform fisei postului. In ceea ce priveste transparenta serviciului public, va asigur ca toti angajatii primariei isi indeplinesc atributiile de serviciu in conformitate cu legislatia in vigoare.
Daca problema semnalata de dumneavoastra afecteaza situatia copiilor, va recomand sa va adresati Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului, cu sediul in municipiul Buzau, strada Bistritei, nr.41, municipiul Buzau.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Caută sesizări

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Raspunsuri recente