{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


locurile de parcare de pe aleea arinului

Locatarii blocului S3 sc A si B au arondat la a doua licitatie un singur loc de parcare,blocuri cu 8 nivele care nu mai au nici un loc de parcare pe blv Unirii,iar locatarii din aleea arinului,blocuri cu 4 nivele, au arondate mult mai multe locuri de parcare inclusiv locul arondat pt blocurile S3.Am sesizat problema la Urbis,in urma constatarii pe harta ne au dat dreptate,dar au zis ca nu se poate pt ca asa s au impartit locurile.Am rugamintea sa vina cineva la fata locului sa constate distantele locurilor de parcare la care blocurile S3 sc A,B nu au acces si sa refaca aria.Am ramas fara locuri de parcare pe blv iar in spatele blocului nu avem acces decat la cateva locuri de parcare,fiind blocuri cu 8 nivele.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Iata raspunsul primit de la serviciul de specialitate :
„Blocul S3 a avut acces la prima procedura de atribuire la un numar de 106 locuri parcare de resedinta, in comun cu alte blocuri, inclusiv cu cele cu patru etaje din aliniamentul doi. Toate blocurile de pe strada Arinului au inregistrat un numar mai mare de solicitari fata de numarul de locuri existente.
La a doua atribuire la care faceti referire se respecta arondarea de la prima atribuire, pentru ca atat la blocurile turn, cat si la blocurile cu 4 etaje din aliniamentul doi, cererea a depasit oferta.
La a treia atribuire, toate locurile de parcare ramase disponibile, fie ca sunt amplasate pe Arinului, fie ca se afla pe Viitorului vor fi directionate catre blocurile turn, acolo unde nu s-a reusit asigurarea unui loc de parcare de resedinta de fiecare apartament”.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Caută sesizări

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Raspunsuri recente