{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Nedumerire

Buna ziua. Am si eu o intrebare/nedumerire pe care vreau sa o adresez domnului primar. Care sunt criteriile dupa care se fac selectiile de a ma putea inscrie intr-o audienta la dumneavoastra. Va intreb deoarece am incercat sa ma inscriu telefonic si doamna de la ghiseul unic mi-a spus ca, pentru ce problema am eu de semnalat nu pot fi eu persoana potrivita. In acest caz s-a prezentat la ghiseu pentru inscriere, persoana potrivita, dar nici aceasta persoana nu s-a putut inscrie intr-o audienta, primind ca raspuns urmatoarea replica: ,,Lasati la registratura o scrisoare”. Oare ce trebuie sa facem ca si cetateni ai acestei urbe sa aveam aceasta ,,onoare”de a fi tratati corespunzator? Credeti ca meritam si avem dreptul de a ne spune oful intr-o discutie libera, fata in fata cu dumneavoastra, cel care se presunpune ca ar trebui sa stiti tot ce se intampla in subordinea dumneavoastra? Astept cu interes un raspun din partea dumneavoastra.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

La audienta are acces orice cetatean care are o problema pentru care se poate gasi o solutie in cadrul audientei. De aceea, la inscriere este nevoie sa se expuna problema, pentru ca ulterior, impreuna cu serviciul de specialitate, sa se caute solutia optima si legala.
In situatia in care audienta nu poate influenta cu nimic situatia existenta, inscrierea nu mai este oportuna si de aceea nu se mai realizeaza.
In situatia dumneavoastra, am studiat problema si solutia nu mai este de competenta Primariei Buzau.
Va multumesc pentru intelegere !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Caută sesizări

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Raspunsuri recente