{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Targ Dragaica

Doresc să vă aduc în atenție o problemă legată de modul de funcționare al târgului de vechituri Drăgaica, organizat în weekend. Observ că târgul atrage numeroși comercianți și vizitatori, fiind o oportunitate valoroasă atât pentru cei care doresc să vândă, cât și pentru cei interesați de achiziționarea de produse unice sau rare. Totuși, o situație recurentă a generat un sentiment de inechitate în rândul persoanelor care lucrează în timpul săptămânii.

În prezent, târgul permite accesul comercianților încă din ziua de vineri, în condițiile în care taxarea se aplică doar sâmbătă și duminică. Aceasta determină ca o parte semnificativă a mărfurilor valoroase să fie disponibilizată și achiziționată încă din ziua de vineri, oferindu-le un avantaj nedrept celor care își pot permite să participe în timpul săptămânii. Persoanele care au locuri de muncă cu program de luni până vineri sunt astfel dezavantajate, pierzând accesul la cea mai bună parte a ofertei comerciale.

În vederea susținerii unui tratament echitabil pentru toți participanții, vă solicit respectuos să analizați posibilitatea de a reglementa accesul la târg începând cu ziua de sâmbătă, limitând astfel activitatea comercială exclusiv la zilele în care funcționează taxarea oficială, respectiv sâmbăta și duminica. Această măsură ar asigura o șansă egală tuturor celor care doresc să participe, indiferent de programul lor de lucru.

Apreciez atenția dumneavoastră la această problemă și sper într-o soluționare favorabilă, care să sprijine transparența și corectitudinea în organizarea târgului Drăgaica.

Cu respect!



Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

In ziua de vineri a fiecarei saptamani este permis numai accesul personelor care ntentioneaza sa vanda bunuri proprii, doar pentru a aseza aceste bunuri pe locurile destinate vanzarii. Ziua de vineri nu este o zi de targ, accesul vizitatorilor (cumparatorilor) nefiind permis.
Cumparatorii (vizitatorii) au acces numai in zile de sambata si duminica, zile in care accesul acestora se face cu achitarea biletului de intrare.
In consecinta, consideram ca programul actual este echitabil pentru toti cumparatorii, acestia avand aceleasi sanse de a achizitiona produse unice sau rare, in zilele de sambata si duminica.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare