{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Unele precizări asupra unor fapte exagerate și total eronate

Stimate domnule primar!
Cu scuzele de rigoare îndrăznesc și eu să intervin, absolut echidistant, întrucât această „problemă” a băncii de la o anumită scară de bloc, mi-a atras atenția și aceasta, cât insistența petentei, care se pare că nu este chiar dânsa autoarea sesizărilor, ci mai degrabă o altă persoană, foarte apropiată de doamna în cauză, dar al cărei nume evit să îl menționez, cu cum a procedat domnia sa, făcând publice numele și ocupația de bază ale unui președinte de asociație, fără acceptul acestuia, încălcând astfel prevederile privind datele cu caracter personal, întrucât cel ce ocupă o astfel de funcție nu este persoană publică.
Revenind la problema amplasării băncii în cauză, am întreprins o mică anchetă pe cont propriu, adică m-am interesat mai îndeaproape de această „mare problemă” cu care se confruntă edilii noștri cât și asociația de proprietari din care fac parte și am aflat unele date pe îndrăznesc să le aduc la cunoștință celor interesați, astfel:
Asociația menționată atât de petentă cât și de dumneavoastră a înaintat într-adevăr o adresă către instituția dumneavoastră, prin care solicita în numele proprietarilor direct afectați, relocarea, adică mutarea acelei bănci din imediata proximitate a respectivului imobil, puțin mai departe, pe marginea aleii din spatele blocului, vis-a-vis de magazinul Avicola, din zonă. Solicitarea s-a efectuat în urma discuțiilor avute cu proprietarii direct afectați, adică la solicitările verbale ale acestora și în urma discuțiilor avute cu polițiștii locali de proximitate, sau cum s-or numi aceștia, din cadrul Poliției Locale. Astfel se rezolvau aproape toate problemele și toată lumea trebuia să fie mulțumită, poate chiar și aurolacii sau tinerii teribiliști care foloseau această bancă în timpul orelor de liniște. Așa că aproape imediat după solicitare, banca a fost într-adevăr mutată la locul precizat, însă „minunea” nu a durat foarte puțin timp, pentru că se pare că doamna autoare a solicitărilor către primărie, a „tocmit” pe cineva care locuiește tot în acea scară de bloc să îi aducă banca înapoi, pe vechiul loc, sub ferestrele vecinilor. Văzând acestea, un vecin de la parter, direct afectat, dar al cărui nume evit să îl menționez, deși doamna petentă nu a făcut-o, dându-i numele în mai toate solicitările adresate dumneavoastră, cum spuneam respectivul domn s-a adresat, se pare direct în scris, atât Primăriei cât și Poliției Municipiului Buzău, expunând ceea ce se petrece la respectiva bancă, la lăsarea serii și multe altele, fapt ceea ce a dus până la urmă, la ridicarea a băncii de acolo, de la scara respectivă de bloc. menționez că sunt multe blocuri în zonă care nu mai au bănci la intrare sau oriunde altundeva și nu mai plânge nimeni, Iar respectiva doamnă, are la dispoziție pentru a-și odihni „oasele bătrâne” sau „partea dorsală” o ditamai banca situată la intrarea din fața scării A, a blocului 15, la câțiva metri de apartamentul în care locuiește aceasta și pe care o folosește din plin, nederanjată de nimeni și la rândul dumneaei, fără să deranjeze pe nimeni. Dar așa se întâmplă când avem ambiții personale de genul „lasă că le arăt eu lor!”
În ceea ce îl privește pe acel președinte, nu că i-aș lua apărarea, dar omul are oarece vechime pe acolo și ceva experiență. De când a preluat „frâiele”, împreună cu cei din Comitetul Executiv, a respectat întocmai toată legislația în domeniu, reușind în scurt timp să aducă asociația pe linia de plutire, inițial, după care chiar să o facă să funcționeze în condiții normale, lucru ignorat de unii sua care nu prea este pe placul altora. Din câte am aflat, dânsul a acordat sprijin când a fost cazul chiar și doamnei contestatare a acestuia care se pare că a uitat acest aspect și acum face niște acuzații grave și false la adresa persoanei și ocupației de bază a acestuia. Dar aici este vorba de bucătăria internă a noastră a celor din asociație, fraier o fi dacă n-o acționează în instanță pe respectiva, are tot dreptul și mai mult ca sigur va câștiga.
dacă o persoană aleasă nu mai este capabilă să ocupe respectiva funcție la Asociația de proprietari, toți membrii acesteia pot hotărî schimbarea acesteia din funcție și tragerea la răspundere a celui vinovat. Dar la Adunarea Generală, din peste 400 de proprietari, dacă se strâng vreo 20-30, mare lucru. Și când le expui situația reală, le ceri părerea și le ceri să ia o hotărâre, dau toți din umeri și pleacă. Unii vin doar ca să se certe cu oricine, nu contează de ce și să pună întrebări de genul: „domnule, eu pentru ce plătesc atât?”, deși listele de plată sunt întocmite cu foarte multă precizie și conțin toate amănuntele necesare, suficient să te uiți pe acestea. tot „din cauza” „nenorocitului” de președinte, ca multe altele.
Autoarea petițiilor nu cunoaște faptul că asociația are contract cu o firmă de curățenie, pentru asigurarea curățeniei pe părțile comune ale asociației și pe lângă aceasta, în contract sunt prevăzute dezinsecții la fiecare bloc și scară de bloc din asociație. Contravaloarea acestora este inclusă în prețul final, adică nu se percepe nimic în plus. Spune că se urcă gândacii pe dânsa? Bârfe de canapea! A fost dumneaei la asociație să aducă la cunoștință acest fapt? De bună seamă că nu, că dacă se ducea, poate se rezolva problema la fel cum s-a rezolvat la alte 4 scări de bloc, care au sesizat prezența gândacilor pe partea comună a imobilului. Dar nu, nouă ne place să stăm pe bancă și să arătăm cu degetul că ăla nu face nimic și ia banii degeaba. Restul e tăcere, cum era titlul unui film fără nicio legătură cu faptele de pe aici.
Dacă cineva s-a mai implicat vreodată cu ceva, a fost mai mult din propriu interes și pentru blocul sau scara de bloc unde locuia, ceea ce era oarecum normal. Ăsta, ca președinte, a trebuit să se zbată pentru toți și chiar a făcut-o, de cele mai multe ori cu succes, pentru că asta era treaba lui. Dar cine să vadă toate astea în afară de ambițiile personale? În definitiv, se știe, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
Cam astea u fost faptele constatate de mine în urma postării multitudinilor de rugăminți, dezamăgiri și alte stări ale doamnei în cauză, cine vrea să le citească, poate să o facă și să tragă concluziile necesare. Nu țin partea nimănui, dar unele lucruri sunt prea evidente pentru a fi ignorate!
Cu stimă!
P.S. „Semnatara” acelor solicitări către dumneavoastră este o persoană cu o vârstă respectabilă, care nu s-a apropiat niciodată de vreo tastatură de calculator, la fel ca foarte multe alte persoane de vârsta dumneaei, posibil nici să nu știe exact despre ce este vorba. Autorul „de facto” este o altă persoană, care nu prea are nicio legătură cu asociația de proprietari în cauză.
Îmi cer scuze dacă v-am plictisit cu cele expuse, nu aștept niciun răspuns la acestea, dar cam așa stau treburile pe la noi…Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Din pacate, trebuie sa pierdem mult timp si cu litigiile de acest fel.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare