{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Problema locurilor de parcare în Mun. Buzău

Bună ziua dl. Primar Toma Constantin. Din câte am observat răspundeți cu acțiuni destul de repede la cele sesizate pe pagina buzaucityreport.
Astăzi vă aduc in vedere o problemă majoră și anume locurile de parcare din Buzău, în special în zona Blvd Unirii (actual Calea Eroilor).
Proiectul de modernizare se mișcă cu pași repezi, dar parcările constituie o mare problemă. Sunt sute de cetățeni nemulțumiți referitor la eliminarea acestor locuri de parcare de pe o parte și alta a bulevardului. Dvs. v-ați gândit la niște soluții care ar fi ideale, dar se vor pune greu în practică. Aici vorbesc despre parcările supraterane etajate. Știu că sunteți un om orientat către dezvoltare așa încât îmi permit să vă fac o propunere viabila și realizabilă în același timp. În plus, cu o asemenea propunere de pus în practică veți elimina o sumedeniei de probleme ce vor apărea în viitor (reclamații, certuri, tensiuni). În acele zone se pot amenaja parcări in spic sau paralel cu bordura. În spic pe cea mai mare parte a blvd. Unirii si paralel cu trotuarul, intre pomi sau stâlpi de iluminat, în zonele unde nu este loc destul pentru parcarea mașinilor în spic. Proiectul cu bani europeni prevede benzile de autobuz, trotuare si pistă de biciclete. Nu văd de ce nu-l puteți modifica să cuprindă și parcări. Nu se va bloca traficul, locuri de parcare vor fi destule (dupa calculele mele cam 75-80% din cele care existau înainte de începerea lucrărilor de modernizare). De asemenea puteți construi si locuri de parcare supraterane, pe 7-8 nivele, în 5-6 puncte fierbinți, în zona blocurilor cu 10 nivelele de pe Unirii Nord, centru și sud, in spatele blocurilor, pe ambele părți ale bulevardului. Aceste propuneri nu fac decât sa ajute la descongestionarea traficului și va fi un plus de satisfacție pentru cetățenii orașului, precum și o mare bilă albă pentru administrația dvs. Totodată va rog să luați în calcul și construirea unei parcări etajate in locul vechi piețe din micro 3. E un loc inutil, folosit ca parcare de 10-12 mașini. O parcare etajată in acel loc, cu vreo 7-8 nivele și 7 până la 10 locuri de parcare pe nivel va rezolva in mare parte problema parcării mașinilor în acea zonă. Va rog să analizați cu atenție cele menționate de mine aici. Daca vă permite timpul putem stabili și o întâlnire pentru a discuta mai in detaliu propunerile mele. Vă scriu în permanență pentru că știu că sunteți un om deschis și orientat către dezvoltarea orașului și spre a oferi un mod de viață mai bun cetățenilor acestui frumos oraș al cărui primar sunteți.
Cu stimă și considerație,
Alexandru Brătescu
Un cetățeanConfirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


Nici un raspuns

Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare