{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Alee de acces în bloc, blocată!

De ceva vreme, aleea de acces a blocului 90 din Cartierul Nicolae Bălcescu, de pe Aleea Zorilor nr. 5, este blocată din ce în ce mai des, de un autoturism Audi de culoare neagră, cu numere de Germania (AA XX 2000). Respectiva alee de acces este de interes local, fiind tranzitată permanent atât de locuitorii din cartier, în drum spre sau de la magazinele din zonă, cât și de proprietarii din sus amintitul bloc, toată lumea fiind împiedicată să treacă în condiții normale, întrucât prin modul în care parchează, proprietarul autoturismului în cauză împiedică cu bună știință accesul tuturor, autoturismul acestuia ocupând toată aleea asfaltată. Acum pământul de pe așa-zisul spațiu verde este înghețat și se poate trece, dar au fost momente în care afară ploua și trecătorii erau obligați să ocolească autoturismul parcat pe trotuarul asfaltat prin noroi.
N-ar fi rău dacă domnii polițiști locali de la Poliția Locală de sector care își au sediul în apropriere, ar fi puțin mai insistenți, eventual să organizeze o acțiune de identificare a conducătorului auto care consideră că prin gestul său dă „flit” unei jumătăți de cartier, când are la dispoziție un hectar de parcare (ce e drept, cam neamenajată) unde ar putea să își parcheze „nemțoaica” în condiții normale.
Ne bazăm în continuare pe experiența, rapiditatea și profesionalismul domnilor polițiști locali și sperăm ca astfel de fapte să nu se mai repete în cartierul nostru, să ne putem mișca liberi în orice condiții, fără ca cineva de genul celui de mai sus să ne împiedice. Mulțumim anticipat!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


2 Raspunsuri

Vom lua masuri.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


In perioada 06-08.02.2023 autoturismul la care faceti referire nu a fost depistat in zona.
Zona va fi monitorizata in continuare.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare