{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Lamurire dezinsectie

Buna ziua.
Conform programului dumneavoastra publicat oficial pe siteul primariabuzau.ro am observat ca activitatea de dezincsectie din municipiul buzau se face cu CYMINA PLUS. Dupa ce am citit documentatia produsului, acesta a primit aviz de la ministerului sanatatii dar cu recomandarea de a nu fi folosit cu dispersarea in mediul inconjurator deoarece ar putea provoca reactii adverse in randul populatiei. Doresc respectuos sa precizati baza legala cu care este folosit si eventualele reactii adverse pe care produsul respectiv (CYMINA PLUS) le poate avea in randul populatiei. Produsul este unul extrem de toxim si poate fi folosit doar de profesionisti si nu in zone populate. Va rog sa consultati documentele produsului. Se poate observa din prospect ca poate influneta aparitia cancerului. Va multumesc anticipat si doresc un raspuns promt.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

La activitatea de dezinsectie de anul acesta, atat la prima etapa, cat si la a doua, s-a folosit o alta substanta – „FLYTRIN”.
Ambele substante folosite (CYMINA PLUS si FLYTRIN) sunt avizate de Ministerul Sanatatii si se regaseste in lista produselor biocide la grupa principala 3, pesticide non agricole, tip produs 18.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Caută sesizări

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Raspunsuri recente