{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


scutire impozit vehicul istoric neprocesata deocamdata – cerere si acte depuse on line

Buna ziua,

Utilizand serviciul de servicii electronice – primaria buzau, am depus in data de 22.08.2022 o cerere (nr. solicitare in serviciul electronic 17105) privind scutirea de impozit a unui vehicul istoric. Am atasat in respectiva cerere toate documentele necesare: scan carte identitate cu omologare vehicul istoric din partea Registrului Auto Roman, scan certificat inmatriculare precum si atestatul vehicul istoric emis de catre Retromobil Club Romania.

Cererea nu mi-a fost deocamdata procesata, desi astazi, 22.09.2022 s-au scurs cele 30 zile de la data depunerii acesteaia in cadrul serviciilor electronice, termen pt solutionarea cererilor.

Scriu direct aici intrucat in trecut am mai avut probleme in a scuti la vehicule istorice de la plata impozitelor in sensul in care cererile s-au procesat foarte greu, desi in trecut chiar le-am depus chiar fizic. Nu stiu motivele pt care aproape de fiecare data cand am scutit un vehicul istoric de la plata impozitelor, a trebuit sa revin, sa revin sa revin…ceea ce inseamna timp pierdut atat pt mine cat si pt functionari.

Pentru a putea identifica cererea mea, va dau numarul de identificare: 17105. – Ciocan Cristian

Multumesc si astept dovada scutirii aferenta in conformitate cu Codul Fiscal, Capitolul IV – Impozitul pe mijloace de transport:, art. 469 Scutiri – pct h – vehiculele istorice.

Imi puteti trimite dovada pe e-mail-ul mentionat in cadrul cererii.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


Nici un raspuns

Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Caută sesizări

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Raspunsuri recente