{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Șoferii de la Transbus în culmea tupeului și impertinenței

Bună ziua Domnule primar,
astăzi am urcat în cursa cu nr. 23, care pleacă din Horticolei la ora 15.30, BZ10AHW, și domnul șofer mi-a recomandat cu impertinență să circul cu taxiul sau cu mașina personală, deoarece m-am poziționat cu 2 două stații mai devreme aproape de ușă pentru coborâre, și „trebuia să stau în spate până la stația unde vroiam să cobor”. Menționez că nu stăteam în calea nimănui, doar ca dumnealui se pare că nu vedea, deși eu nu sunt o obeza, am 167cm și 70 kg.
Eu știu că ei sunt SOFERI apropo de educație și maniere, dar chiar nu pot să se adreseze civilizat și trebuie să facă crize de isterie să continue și să susțină cearta că la ușa cortului? Asta au în fișa postului? Asta este politica de atragere a călătorilor pentru folosirea mijloacelor de transport în comun? Mai ales ca se pare că în viitor se urmărește de către autorități folosirea mijloacelor de transport personale cât mai puțin. Nu suntem chiar toți proștii satului dacă folosim „rata” să ajungem la sat, să ne certe cu impertinență șoferii de la Transbus Buzău.
Vă rog să menționați în relația cu transportul în comun asigurat de societătea comercială Transbus Buzău și comportamentul angajaților la locul de muncă.
Zizi Daniela Stere



Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


Nici un raspuns

Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare