{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Constatări… amarnice!

Cei care se ocupă cu amenajarea Pieței Daciei se mișcă în reluare, rău de tot. Niciun progres, nimic! Luaseră puțin avânt, parcă, atunci când au turnat stratul de beton și apoi au așezat dalele acelea, dar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic deosebit pe șantier. Or să dea poate, vina pe vremea nefavorabilă, deși nu au nicio scuză. În ritmul acesta, termenul de 25 mai este utopic!
Nici pe Unirii treaba nu stă mai bine. Niciun progres, aproape pe toată lungimea bulevardului. La intersecții, puncte nevralgice, de altfel, e jale. Firmele implicate bat pasul pe loc, dând vina unele pe altele. Pistele de biciclete nu sunt finalizate, iluminatul nu este gata, stațiile de autobuz sunt varză, un haos generalizat. Asta nun=mai datorită faptului că nu stă nimeni din partea beneficiarului, cu „biciul” pe ei. Le-a povestit cineva despre eventualele penalizări ce pot fi impuse dacă nu se respectă termenele? Cu siguranță că nu! Credem că nici nu au fost menționate în contracte și ăștia își bat joc în continuare de localnici… Dacă ăia au dat bir cu fugiții, nu se mai găsea altă firmă care să se ocupe de semaforizarea inteligentă? S-au terminat toate firmele până la ăștia?Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Toate aceste firme sunt supravegheate si nu a intervenit nimic care sa schimbe termenul de finalizare, care este luna iunie 2023.
Firmele implicate au castigat licitatiile publice in mod legal si deocamdata sunt in termen.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare