{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Constatări… și cam atât!

Constatăm cu tot mai multă amărăciune că lucrările pe Bulevardul Industriei bat pasul pe loc și ne întrebăm cât ne vor mai duce de nas acești constructori, firmă serioasă dealtfel, cel puțin așa lăsau impresia. Același sens, dinspre fosta fabrică de zahăr, permanent închis, aceleași ambuteiaje create în intersecția cu șoseaua Pogonele, Sloboziei sau Constanței, cum s-o mai fi numind aceasta acum, chiar dacă s-au schimbat regulile de circulație, prin modificarea drumului cu prioritate. Căci, dacă încet, încet conducătorii auto s-au cam prins cum stau lucrurile și acordă prioritate celor care vin dinspre susnumita șosea, mai greu stau lucrurile cu cei care vin dinspre Șoseaua Spătarului și se încadrează pe prima bandă ca să o țină înainte pe Bulevardul Industriei, blocând astfel intersecția, deoarece cei ce intenționează să vireze la dreapta spre Șoseaua Pogonele/Constanței sau cum s-o mai fi numi aceasta, nu pot beneficia de prioritatea oferită de semnele de circulație, întrucât trebuie să aștepte în spatele celor ce circulă spre înainte, în timp ce aceștia acordă prioritate celor ce vin dinspre Transbuz, Distrigaz, etc., ca să nu mă repet, deși cei cu prioritatea puteau lejer să se încadreze pe banda a doua eliberând prima bandă pentru cei ce vor să vireze și au prioritate. Asta nu ține de dumneavoastră, într-adevăr, ci de abilitățile unora ca și conducători auto.
Al doilea aspect remarcat, stadiul lucrărilor pe trotuarele de pe întreg Bulevardul Unirii. Constatăm că s-au luat de treabă și au început lucrările și în zona Catedralei de pe Unirii și spre nord. Foarte bine, chiar ne întrebam când o vor face. Constatăm și faptul că pe porțiunea dintre Bariera Ploiești și intersecția cu Patriei, nicio mișcare. Nu ne așteptam să se întâmple ceva pe carosabilul improvizat, am înțeles că pe acolo mai au treabă și cei de la Compania de Apă, dar pe trotuare se puteau continua lucrările de ceva timp, chiar dacă vremea nu a fost favorabilă pe deplin, totuși se putea lucra, dar nu s-a întâmplat absolut nimic și nici nu sunt semne că s-ar începe. Ne așteaptă încă o vară de coșmar, apoi calvarul unei toamne apocaliptice pentru buzoieni. Melcii dacă lucrau, sau broaștele țestoase și tot aveam un stadiu mai avansat al lucrărilor.
Toate acestea încep să cam scape de sub controlul cuiva și totul riscă să se transforme într-o bătaie de joc la adresa banului public și nu dă bine deloc…



Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


Nici un raspuns

Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare