{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Fosta centrala termica – Micro 3

Buna ziua!

Ce aveti in plan sa faceti in locul fostei centrale termice din cartierul Micro 3, Aleea Alunului. Locul e in paragina de cativa ani deja, a fost devastat de anumiti oameni ce au cautat pe acolo in speranta ca vor gasi fier, iar mai nou este populata de oameni ce fac gratare si beau alcool. In zona in care locuiesc de 23 de ani nu s-a facut niciodata nimic, inafara de faptul ca au fost montati niste stalpisori pentru a elibera un trotuar, dar oamenii tot pe strada aleg sa mearga, iar in principal copiii care ies de la scoala aleg sa mearga pe strada in detrimentul trotuarului.

De asemenea in zona se pot crea foarte multe locuri de parcare, de pe urma carora puteti scoate niste bani la bugetul orasului, insa asta ar presupune o asflatare completa a zonei nu doar plombe de asfapt cum faceau azi cei de la urbis. Cartier e plin de plombe si in continuare se fac plombe peste plombe.

In locul centralei se poate lua in considerarea si crearea unui spatiu de joaca pentru copii, sunt suficienti in cartier si nu au unde sa se joace.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Cu siguranta propunerile dumneavoastra se pot pune in practica si vom analiza dupa alegeri, impreuna cu cetatenii din zona, care este cea mai buna optiune.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare