{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


În atenția d-lui primar, licitație parcări strada Arinului

Sunt locatar al blocului turn S3,bloc turn cu 2 scări și 48 apartamente. Acest bloc este defavorizat prin poziția sa neavând un perimetru al lui ca cele cu 4 nivele sau alte blocuri turn. În prma licitație au câștigat loc de parcare 15 ap. din cele 2 scări. Ptr licitația a doua ni s a repartizat un singur loc pe care au dreptul să liciteze încă vreo 10 blocuri, inclusiv cele cu 4 nivele care toate ditamai spațiul. Am mers la urbis să solicitam suplimentarea locurilor ptr blocul nostru dar nu s a vrut pe motiv că nu avem ce cauta în perimetrul lor unde au rămas locuri mai multe. Locatarii nu au nici o vină că blocul are un amplasament nefavorabil. Este o mare discriminare ca cei de la 4nivele au toți locuri de parcare cu 120lei iar noi ne batem pe un loc cu 7000lei. La parterul blocului este societatea comtimex care ține parcată non stop o autoutilitară furgon,loc pe care sar fi putut trasa 2 locuri de parcare. Nu știm cu ce autorizatie au construit un soi de depozit blocand și trotuarul. Adică dacă tot e blocat trotuarul măcar să l blocăm parcând o mașină a unui locatar care nu are 7000lei să dea pe un loc de parcare că doar nu i loc de veci,ptr un an de zile și doar de la ora 16.30 până la 7 dimineața să dai atâtea bani e jegmaneala.



Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Iata raspunsul primit de la serviciul de specialitate :
„Blocul S3 a avut acces la prima procedura de atribuire la un numar de 106 locuri parcare de resedinta, in comun cu alte blocuri, inclusiv cu cele cu patru etaje din aliniamentul doi. Toate blocurile de pe strada Arinului au inregistrat un numar mai mare de solicitari fata de numarul de locuri existente.
La a doua atribuire la care faceti referire se respecta arondarea de la prima atribuire catre aceleasi blocuri, in fapt fiind disponibil un loc care nu a fost solicitat de nimeni, chiar daca numarul cererilor a depasit numarul locurilor disponibile. Pe Arinului nu mai sunt locuri disponibile apropiate.
In schimb, daca si dupa a doua atribuire vor mai ramane locuri disponibile pe strada Viitorului si dupa ce se va asigura un loc de parcare de apartament, acestea vor fi repartizate conform H.C.L. 49/2019, blocurilor de pe strada Arinului”.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare