{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Lucrări Piața Daciei II

Stimate domnule primar, cu riscul de a ne atrage supărarea dumneavoastră, cum s-a mai întâmplat altă dată, când am atins subiectul acesta atât de „sensibil” al modului în care se efectuează lucrările de transformare a Pieței Daciei, dar de data aceasta, privind foarte atenți imaginile oferite de webcam-ul Primăriei instalat pe hotelul de vis-a-vis de instituția pe care cu onor o conduceți și care cameră oferă permanent imagini live cu stadiul execuției lucrărilor (sperăm să nu se „sesizeze” cineva și să dezactiveze webcam-ul), constatăm cu dezamăgire (oare a câta oară?), că în ritmul acesta în care se desfășoară lucrările și în care s-au desfășurat și până acum, chiar dacă este puțin mai alert decât acum vreo lună-două, este imposibil să ne plimbăm în două săptămâni, de Sfinții Petru și Pavel, prin această locație. Auzeam că ar fi cerut o nouă amânare a termenului de finalizare, undeva prin toamnă parcă, dar mai crede cineva că îl vor respecta și pe acela? Ce motiv au de tot amână? Lipsa de chef de treabă? Incompetența? Aveați dreptate, neîndoielnic, când ne răspundeați că lucrările din oraș vor fi finalizate, dar când?
S-au montat noile semafoare „inteligente” în oraș, care momentan le obturează pe cele vechi, încă funcționale și cam atât. Când or să le dea drumul? Când s-o întâmpla, probabil, o nenorocire de accident și se va constata că din cauza obturării semnalizării luminoase existente, nu au putut fi observate actualele semafoare, ca în cazul intersecției Bălcescu cu Unirii, de exemplu?Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


Nota autor:
Deși încă nu s-a răspuns la această sesizare, se pare că totuși, coincidență sau nu, cineva probabil că ar fi citit rândurile de mai sus și a luat unele măsuri. La o zi după postare, deși era sâmbătă, după ora 16.00 încă se mai aflau câțiva lucrători pe platou, trăgând tare cu placarea pieței. Am înțeles, din presa locală, că s-a respins și cererea firmei de a se amâna recepția lucrărilor până la toamnă și că peste o lună lucrările ar fi gata. Dă Doamne!

1 Raspuns

1. Legat de finalizarea lucrarilor in Piata Daciei, punem presiune, astfel incat sa se finalizeze conform contractului aceasta investitie.
Aceasta firma care lucreaza aici a trecut si trece prin mari incercari, dupa ce le-a murit patroana si directoarea generala.
Sunt insa convins ca finalul va fi fericit si ne vom putea bucura de un centru frumos, chiar in aceasta vara.
2. Cu proiectul „managementul inteligent al traficului”, un pic de rabdare, va rog pana la finalizare, la sfarsitul lunii august.
Actualele semafoare sunt totusi vizibile.
Va multumesc pentru intelegere !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare