{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Piața Daciei – a nu știu câta oară…

Cei care lucrează acolo se pare că nu se mai opresc din montarea acelor hidoșenii cu aspect de orice, un fel de grătare de lemn, sau orice altceva, dar cu destinația de a se așeza populația pe ele, probabil. Numărul acestora nu cumva este exagerat? Nu și-a pus nimeni întrebarea: Cine naiba vine să se așeze pe lemnele acelea, în plin soare, vara, deoarece acel platou nu oferă nicio posibilitate de umbră, mai ales când s-o încinge stratul de marmură, sau orice altceva de pe jos? Oare acele „fântâni” de fapt, țâșnitori îngropate, vor face față? Și, prin absurd, dacă o treime sau chiar puțin mai mult din acele locuri ar fi ocupate de populație, așa cum se preconizează, vă dați seama ce gălăgie, ce zgomote deranjante vor produce aceștia? Că doar n-or veni, așa în tăcere, să mediteze și să asculte muzică în căști, nu, unii se vor manifesta într-un „mare fel”, se știe… Și atunci cei ce locuiesc în proximitatea acestei Piețe a Daciei, de ce să fie mai bătuți de soartă decât alții? Adică, te retragi la domiciliu, după o zi grea de muncă, ca mai toate, simțind că-ți bubuie capul, după problemele cu care te-ai confruntat și mai ești „condamnat” să asiști la spectacolul „grotesc” de sub ferestrele tale? Asta în nefericitul caz, când ai avut neșansa să locuiești într-un apartament al căror ferestre dau spre locația în cauză… Să nu mai spunem de faptul (îmbucurător, poate) că după primul revelion organizat în piață, sau, luând în calcul că urmează un an electoral plin și trebuie atrasă populația la vot, cum altfel decât prin „tradiționalele” spectacole și concerte gratuite, oferite de partide, mai mult de jumătate din acele amenajări de așezat pe ele, nici nu știu cum să le spun altfel, vor fi distruse și nădăjduim că nu vor fi înlocuite, pentru că nu vor putea fi pompați bani, la nesfârșit, numai în lucruri inutile.
Și o ultimă întrebare: Au trecut toate termenele promise, legate de diverse sărbători religioase, au expirat cu succes. Acum se apropie o altă mare sărbătoare religioasă și inaugurarea pieței va fi ratată cu siguranță, totuși mai există vreo șansă să ne purtăm pașii prin respectiva locație, admirând pe viu „măreața ctitorie”, în acest an? Sau poate ne păstrăm pentru la anul, să o dedicăm vreunuia din multitudinea de tururi de scrutin care ne vor aduce numai prosperitate (doar unora dintre noi)?! S-a mai dat vreun termen limită constructorilor, li s-a aplicat cumva vreo penalizare, fie și din „greșeală” sau a rămas așa „ca-n tren”?!
Închei în speranța că nu am supărat pe nimeni, cel puțin nu aceasta a fost intenția mea, dar consider că cele expuse sunt prea evidente, pentu a mai putea fi trecute cu vederea. Vă mulțumesc!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Pentru a nu stiu cata oara, va spun ca aceasta piata este facuta sa atraga oameni !
Este ceva diferit fata de ceea ce era inainte Piata Dacia, dar sunt sigur ca buzoienii vor fi multumiti !
Acelasi lucru si aceleasi interventii, probabil si din partea dumneavoastra au fost si cu „Centrul-Iazul Morilor”, iar acum aceasta a devenit una dintre atractiile orasului !
Si eu va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare